reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczyny. Podczytuje na bieżąco.
Ale jakiś kiepski okres u mnie nastał.
Praca wykańcza mnie psychicznie.
Nie daje rady, ledwo wytrzymuje.
Im bliżej maja i mojej wizyty u gina po roku nieudolnych starań tym bardziej zastanawiam się czy iść ... sama nie wiem czy warto. Bo może tak właśnie ma być ...
Zamiast mieć nadzieję czuję dosłownie przeciwnie. Może coś się wypalilo, może zgasło ... Nie wiem.
Codziennie dziękuję Bogu, że dał mi chociaż jeden cud. Moja córeczkę :)

Ściskam Was dziewczyny ! Wszystkie i każda z osobna ! :*
Och skarbie niedobre myśli Cię nachodzą, ale skoro tak kiepsko jest w pracy to nic dziwnego że rzutuje to na resztę życia. Może warto pomyśleć o zmianie pracy, nie może być tak żeby wykańczała psychicznie bo do niczego dobrego to nie prowadzi.
A do gina oczywiście iść, i trzeba mieć dobre nastawienie że on teraz tak się Tobą zajmie, że w kolejnym cyklu zobaczysz tłuste dwie krechy. Trzymam kciuki i daj koniecznie znać po wizycie :-*
Hej! strasznie tu ucichło, rzeczywiscie. :)
u mnie zaraz @ sie rozkreci. mialam juz rano plamienie, brzuch cmi.
takze niestety juz na ten rok sie nie zalapie.. :( ech, dlaczego tyle to zachodzenie tyle zajmuje czasu.. to juz 5 cykl po poronieniu minal. a mialo byc po poronieniu niby łatwiej..
ale z pozytywow, udalo mi sie zaciagnac M na badanie nasienia, takze bedzie wiadomo czy wszystko ok po jego stronie.

Czyli to znaczy że szósty będzie tym szczęśliwym cyklem :) głowa do góry. Długo będziecie czekać na wyniki? A zrobiliście w jakimś ogólnym laboratorium czy w jakiejś klinice leczenia niepłodności? Słyszałam że wyniki z tych klinik zawsze są takie że się do czegoś dopieprzają i nie są zbyt rewelacyjne byle tylko przekonać nastepnych ludzi do zostania klientami takiej kliniki. W sensie że wyniki dobre ale tak są przedstawione że nic tylko się u nich leczyć. Nie wiem jak to się ma do prawdy ale słyszałam tak od kilku osób wykonujących takie badanie.

Izulqa super wysoka beta, gratulacje :D powtarzalas ją? Może taka wysoka na bliźnięta ;)

Zuzia ale ten czas leci, na pewno na kolejnej wizycie usłyszysz bicie serduszka i konieczne pochwal się zdjęciem :)

Hime nic o tym nie wiem niestety, nie brałam i nie słyszałam.

Nadal coś nas tu mało, coś czuję że na inne wątki przeniosły się dziewczyny, już pewnie na 2017 rok.
A ja tu nadal jestem :) tylko nie chcialabym pisać sama do siebie ;) kochane gdzie jesteście, gdzie się pochowałyście? Strawbelka, Pyzia, Nessi, Czarna, Ovli i reszta proszę się odezwać.

reklama
Och skarbie niedobre myśli Cię nachodzą, ale skoro tak kiepsko jest w pracy to nic dziwnego że rzutuje to na resztę życia. Może warto pomyśleć o zmianie pracy, nie może być tak żeby wykańczała psychicznie bo do niczego dobrego to nie prowadzi.
A do gina oczywiście iść, i trzeba mieć dobre nastawienie że on teraz tak się Tobą zajmie, że w kolejnym cyklu zobaczysz tłuste dwie krechy. Trzymam kciuki i daj koniecznie znać po wizycie :-*

Czyli to znaczy że szósty będzie tym szczęśliwym cyklem :) głowa do góry. Długo będziecie czekać na wyniki? A zrobiliście w jakimś ogólnym laboratorium czy w jakiejś klinice leczenia niepłodności? Słyszałam że wyniki z tych klinik zawsze są takie że się do czegoś dopieprzają i nie są zbyt rewelacyjne byle tylko przekonać nastepnych ludzi do zostania klientami takiej kliniki. W sensie że wyniki dobre ale tak są przedstawione że nic tylko się u nich leczyć. Nie wiem jak to się ma do prawdy ale słyszałam tak od kilku osób wykonujących takie badanie.

Izulqa super wysoka beta, gratulacje :D powtarzalas ją? Może taka wysoka na bliźnięta ;)

Zuzia ale ten czas leci, na pewno na kolejnej wizycie usłyszysz bicie serduszka i konieczne pochwal się zdjęciem :)

Hime nic o tym nie wiem niestety, nie brałam i nie słyszałam.

Nadal coś nas tu mało, coś czuję że na inne wątki przeniosły się dziewczyny, już pewnie na 2017 rok.
A ja tu nadal jestem :) tylko nie chcialabym pisać sama do siebie ;) kochane gdzie jesteście, gdzie się pochowałyście? Strawbelka, Pyzia, Nessi, Czarna, Ovli i reszta proszę się odezwać.
Dzięki kochana :) właśnie przed chwila pisałam na grudniowkach ze mam czuja na bliźniaki haha :-) Tak, dziś powtarzalam bete bo tak mi gin kazała. Czekam na wyniki właśnie, po 15 maja byc na necie bo u nas takie fajne laboratorium ze mozna przez internet wyniki sprawdzic

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Dzięki kochana :) właśnie przed chwila pisałam na grudniowkach ze mam czuja na bliźniaki haha :-) Tak, dziś powtarzalam bete bo tak mi gin kazała. Czekam na wyniki właśnie, po 15 maja byc na necie bo u nas takie fajne laboratorium ze mozna przez internet wyniki sprawdzic

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

No to czekamy &&&&&&&&& :)

Lena tak myślę, że chyba jakieś nowe wątki powstały starczkowe, bo strasznie to pusto się zrobiło :)

Iza czekamy na wynik :)
A kiedy robiłaś poprzedni? Ile dni temu?

Jej dziewczynki :* Dawno nie pisałam bo tak mi się wydawało że dałam sobie spokój z tymi staraniami z tym bieganiem po lekarzach i w ogóle że wszystkim... Dziś miałam mieć wizytę ale @ przyszła sobie wczoraj i lipa :( zadzwoniłam do pani doktor żeby powiedzieć że nie przyjdę a ta na to że mam od dziś brać CLO w dawce 3x na noc i przyjść do niej w czwartek lub piątek. I co? I nawet jeśli ja dałam sobie spokoj to moja ginka nie :D Czyli dalej trzeba walczyć ;)

Agnesis pewnie masz rację.

Pyzia masz bardzo mądrą ginke i się jej słuchaj. A nawet gdybyś dała sobie spokój ze staraniami to przecież napisać możesz, przecież nie tylko ten temat jest tutaj poruszany.

reklama
Do góry