reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Bertha, a ja martwie się, że ta beta właśnie za mała troche..

Dziś rano fajnie sobie posprzatałam, ugotowałam obiad i teraz musiałam się położyć bo jakaś taka słaba się zrobiłam..

Napiszę później, pozdrawiam!

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Cos ty! 24dc to bardzo wcześnie, ile dpo? Dziewczyna na innym wątku miała w ok 12dpo tylko 3,5, następnego dnia 8, a po 48h kolejnych 16. Takze u ciebie super szybciutko zagnieżdżanie i ładna beta :)

reklama
Hej dziewczyny :) Chwilę mnie nie było i nie mam możliwości nadrobić Was ... Z ostatnich kilku stron dowiedziałam się ,że jest kolejna przyszła mama - gratuluję !!!
Ann , Ruda fajnie ,że wiecie już jakiej płci będą Wasze pociechy :)
Ja teraz czekam z niecierpliwością do przyszłego tygodnia to będzie już 7-8 tydz. więc mam nadzieję zobaczyć serduszko . bo w zeszłym tyg. 5t1c był pęcherzyk i ciałko żółte - tego też się spodziewałam nie licząc na inne wiadomości. Generalnie czuję się fatalnie (dobrze, ze nie muszę już chodzić do pracy) synek daje popalić , wróciły problemy z brzuszkiem , katastrofa pobudki w nocy co pół godziny i noszenie na rękach ,a chłop waży 12 kg...
Jutro wizyta u trzeciego lekarza w ciągu 2 tyg. mam nadzieję , że on coś zaradzi... Mdłości mnie męczą przeokrutnie... Myślę ,że tak źle się czuję bo jestem przemęczona , nie mam jak odespać i martwię się o tego naszego brzdąca.

Zuzanna, dziękuję :) Powiedz mi, ile ten Twój brzdąc ma lat ? Może ma uczulenie na gluten ? Albo ogólnie alergie na coś. Może coś zjadł plastikowego ? Jak moja starsza córka miała okolo 2 i pół lat to też ciągle ją bolał brzuszek i wymiotowala baardzo dlugi czas, zeszło tak z kilka miesiecy, jezdzilismy do mnostwa lekarzy, robili usg, przeswietlenia, badali wzdluz i wszerz a to w koncu samo przeszło.. córcia od urodzenia ulewala i po prostu powiedzieli ze gdzies tam cos jej sie nie domyka ale jak podrosla to przeszlo tak wiec glowa do gory i trzymam kciuki za malucha :) A na Twoje mdlosci nie wiem co poradzic, ja jak tak cierpialam w pierwszej ciazy to jadlam tylko biszkopty, kwasne jablka bez skorki i brzoskwinie bez skorki, a i chleb z twarogiem i pietruszka :-) :-) i pilam zielona herbate. Nic wiecej nie trawilam przez 3-4 miesiace.. to byla masakra jak sobie to przypomne

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry