lenaka
Fanka BB :)
Lanaka ja chyba bym wybrala sie do sklepu na tydzien przed weselem I kupila sukienke. Lepiej przymierzyc bo brzuszek ciagle rosnie
Wiadomo, że nie kupię na obecne wymiary tylko ze sporym zapasem i jeszcze trochę z kupnem poczekam. A druga sprawa że u mnie to takich sklepów nie ma, no chyba że zaliczymy sklepy z tymi wszystkimi kiecami w bardzo złym guście typu satynowe, turkusowe falbany
Mnie chodzi o ładne, długie do ziemi, zwiewne, nie obcisłe z dobrej jakości tkanin i ładnie uszyte, a takie odcinane pod biustem o jakie mi chodzi to pomieszczą spokojnie rosnący brzuszek. Przypuszczam że tydzień przed weselem szukanie sukienki i lazenie po sklepach to będzie ostatnia rzecz którą będę chciała robić, na miesiąc przed rozwiązaniem daruje sobie takie wyprawy, więc już teraz powolutku się rozglądam. Jedyne co na razie jakoś w minimalnym stopniu spełnia moje oczekiwania to sukienki z firmy elpasa. Oglądałam też jakiś czas temu na ali express ale to jakaś chińszczyzna, niby podaje sie wymiary, wybiera krój, rodzaj i kolor tkanin. Szyją Chińczycy w 20 minut a w ciągu 2 tygodni sukienka u mnie, ale jakoś nie jestem do tego przekonana