reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda no nie miałam jeszcze czasu wejść na październik bo tyle informacji i wiadomości od rodziny mam że nie ogarniam.

Lena zaraz cykne fotkę. Ej ale gin mówi że chłopak na pewno. Ja mówię żeby mi pokazał ale nie umiał znaleźć albo nie wiem. no ale będą bracia więc super :-)

No rewelacja :D to jeszcze tym braciszkom trzeba będzie siostrzyczke w przyszłości zmajstrować ;):D super tylu bedziesz miała mężczyzn :) super że już wiesz tak na 100% to można zacząć szał zakupów i kompletować wszystkie gadżety ;)

Załączniki

• 1460058319356.jpg
    1460058319356.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Lena no nie dołuj mnie. Mąż po powrocie powiedział że kupowanie nowych ciuchów to marnowanie pieniędzy. I się poplakalam. Bo ale już zmienił zdanie i powiedział że kupi synkowi co zechce.
Niby pewne ale wolę się wstrzymać do kolejnej wizyty koko 20 tc to jak się potwierdzi wtedy już nie będzie odwrotu z zakupami.
Kiedyś może coś się jeszcze zmajstruje hehe
:p

Ochh Ci mężowie czasami tak zupełnie nie przemyślą tylko tak palną bez sensu ;) więc wiadoma sprawa że zmienił zdanie :)

Dokładnie. Byłam wczoraj zła, ale nie ze względu na płeć bo to nie ma takiego znaczenia ale przez lekarza. No ale mamy nowy dzień i maleństwo mam zdrowe rośnie ładnie. Nie ma się czym martwić.

Lena a ty kiedy idziesz?

Rozumiem, szkoda że nie poinformował Was wcześniej o takiej możliwości badania. Ale teraz to nie pozostaje nic innego jak się tylko cieszyć :)
Ja mam wizytę 20.04, spokojnie czekam. Powtarzam sobie że wszystko jest dobrze i nie ma powodów do zmartwień i powinnam wytrzymać ;) może na tej wizycie powie jaką widzi płeć, jest mi to obojętne ale fajnie byłoby wiedzieć ;) Choć nie wiem czy na tym jego kiepskim sprzęcie będzie w ogóle widać, zobaczymy. Korci mnie żeby udać się do innego lekarza i na lepszym sprzęcie obejrzeć moje maleństwo :)

Kochane dziewczyny co się dzieje? Gdzie się podziałyście?

Mam takie pytanie, gdzie w internecie mogę kupić ładne ciążowe długie wieczorowe suknie? Idę na wesele we wrześniu, pewnie nie będę jakoś aktywnie uczestniczyć w zabawie ale chciałabym się dobrze prezentować ;) ciągle szukam i szukam ale nic z tego, jak coś wiecie to pomóżcie :)

reklama
Lanaka ja chyba bym wybrala sie do sklepu na tydzien przed weselem I kupila sukienke. Lepiej przymierzyc bo brzuszek ciagle rosnie

Do góry