reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Jaki tu spokój :eek: halooo dziewczyny co się dzieje?
Rozumiem że u każdej intensywne starania dlatego tutaj pustki ;):D
Ann jak po wizycie, jak się ma dzieciątko?
Strawbelko czy Ty już jesteś po jakiś działaniach? :) Coś mi się kojarzy że to jakoś miało być w tym czasie albo mi się pomyliło.

Lena nie to było na zamkniętym. Przepraszam że tak długo mnie nie było. Z dzidzia prawdopodobnie ok. Piszę tak bo nie miał badanej przeziernosci ani noska. Bo jak się dowiedzieliśmy w ostatniej chwili trzeba było dodatkowo zapłacić. Ale ma rączki nóżki pięknie się kręcił i bił nawet brawo. No cudowny widok :-)
Parametry właściwe i tyle wiem a i serduszko ładnie biło. Wg gina na więcej jak sto proc chłopak ;-)

reklama
Ruda no nie miałam jeszcze czasu wejść na październik bo tyle informacji i wiadomości od rodziny mam że nie ogarniam.

Lena zaraz cykne fotkę. Ej ale gin mówi że chłopak na pewno. Ja mówię żeby mi pokazał ale nie umiał znaleźć albo nie wiem. no ale będą bracia więc super :-)

Do góry