EM Ka
Fanka BB :)
A maxie ta lutke z aplikatorem ? Pamietam w poprzedniej miałam bez i tez co chwila sie męczyłam a teraz mam ta z aplikatorem i bardzo ok jest .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mile ale nic z tych rzeczy. Ja po prostu jestem i czuwam nad Wami udzielam sie na stale tylko na zamknietym.Cytrynowa zawsze.jak widze ze piszesz to sie ciesze :-) wracasz do nas?
To lykaj lutke co masz. I kombinuj czy da rade wczesniej sie wcisnac do lekarza. Moze jak zadzwonisz i powiesz ze jestes w ciazy i chcesz tylko recepte na luteine to szybciej czas znajda. Podkoloruj historie troche. I moze sie uda.Pójdę do innego gina, ale dopiero mam wizytę na 5 maja, póki co nie odstawie luteiny.
Dostałam luteine, bo miałam brązowe plamienia w środku cyklu. I od razu udało mi się zajść w ciążę. Czyli jeśli wcześniej nie mogłam zajść bo mój progesteron był za niski, teraz może być za niski żeby ta ciążę utrzymać. Nie będę ryzykować. Skonsultuje to z innym lekarzem, który ma same pozytywne opinie.
To lykaj lutke co masz. I kombinuj czy da rade wczesniej sie wcisnac do lekarza. Moze jak zadzwonisz i powiesz ze jestes w ciazy i chcesz tylko recepte na luteine to szybciej czas znajda. Podkoloruj historie troche. I moze sie uda.
Dlaczego zabronił ?
Lena ja też nie lubię dooochwowych, a czopkow to nawet synowi nie aplikuje. Jednak te lykane najpierw trafiają do żołądka. Tutaj masz chyba szybsze i lepsze działanie. Tak mi się wydaje.