reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Cytrynowa zawsze.jak widze ze piszesz to sie ciesze :-) wracasz do nas?
To mile ale nic z tych rzeczy. Ja po prostu jestem i czuwam nad Wami ;) udzielam sie na stale tylko na zamknietym.
Pójdę do innego gina, ale dopiero mam wizytę na 5 maja, póki co nie odstawie luteiny.
Dostałam luteine, bo miałam brązowe plamienia w środku cyklu. I od razu udało mi się zajść w ciążę. Czyli jeśli wcześniej nie mogłam zajść bo mój progesteron był za niski, teraz może być za niski żeby ta ciążę utrzymać. Nie będę ryzykować. Skonsultuje to z innym lekarzem, który ma same pozytywne opinie.
To lykaj lutke co masz. I kombinuj czy da rade wczesniej sie wcisnac do lekarza. Moze jak zadzwonisz i powiesz ze jestes w ciazy i chcesz tylko recepte na luteine to szybciej czas znajda. Podkoloruj historie troche. I moze sie uda.

To lykaj lutke co masz. I kombinuj czy da rade wczesniej sie wcisnac do lekarza. Moze jak zadzwonisz i powiesz ze jestes w ciazy i chcesz tylko recepte na luteine to szybciej czas znajda. Podkoloruj historie troche. I moze sie uda.

Już zaopatrzyłam się w kolejne opakowania luteiny, recepta nieszczególnie mi potrzebna, bo w aptece pracuje, więc z tym jakoś sobie poradzę do maja :)

Dlaczego zabronił ?

Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Gdy wypisywal receptę i dawkowanie powiedział że będzie miała aplikator ale absolutnie mam go nie używać, od razu go wyrzucić, a był tak stanowczy że nawet nie pytałam dlaczego.
Nie mam problemu z jej włożeniem, zawsze też zachowuję odpowiednią higienę, dłonie są wymyte i potraktowane żelem antybakteryjnym tyle że nie jestem przekonana do takich tabletek, wolę je łykać. Nigdy nie byłam fanką leków typu czopki czy do stosowania dopochwowo, tak już mam :)

Lena ja też nie lubię dooochwowych, a czopkow to nawet synowi nie aplikuje. Jednak te lykane najpierw trafiają do żołądka. Tutaj masz chyba szybsze i lepsze działanie. Tak mi się wydaje.

reklama
Lena ja też nie lubię dooochwowych, a czopkow to nawet synowi nie aplikuje. Jednak te lykane najpierw trafiają do żołądka. Tutaj masz chyba szybsze i lepsze działanie. Tak mi się wydaje.

I jedynie ze względu na to jakoś zaciskam zęby i wciskam lutkę ;)
Choć różnie mówią, niektórzy uważają że duphaston jest lepszy od luteiny mimo tego że łykany. Ja to już sama nie wiem, jadę już na samej luteinie.
A Ty jesteś już po wizycie czy jakoś niebawem ten szczęśliwy dzień?

Do góry