EM Ka
Fanka BB :)
Brak słów ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nessi jak juz dzis drugi dzień w pracy kochana ?
Mnie jakoś w 8 tygodniu kazał odstawić dupka to nawrzeszczałam na niego że nie ma mowyDziewczyny byłam dziś u gina, widziałam pęcherzyk i tak dalej, kazał przyjść za dwa tygodnie, wszystko pięknie, ale kazał ODSTAWIC LUTEINE ;/ pytałam się go ze sto razy czy jest pewien, że mam skończyć opakowanie i nie brać...?? No i mam tak zrobić. Ale dla mnie to przedziwne jest. Mówi, że nie ma plamien, krwawien, na usg wszystko w porządku, nic się nie odkleja. Ale gdzie bym nie czytała to wszędzie piszą ze jak już się zaczęło brać to co najmniej do 15 tygodnia się bierze. Nie wiem co zrobić. Chyba zacznę od zbadania poziomu progesteronu raz w tygodniu chociaż... A w necie nie mogę znaleźć informacji czy w tak wczesnej ciąży może być niebezpieczne odstawienie leku![]()
Zajdz do innego lekarza.Dziewczyny byłam dziś u gina, widziałam pęcherzyk i tak dalej, kazał przyjść za dwa tygodnie, wszystko pięknie, ale kazał ODSTAWIC LUTEINE ;/ pytałam się go ze sto razy czy jest pewien, że mam skończyć opakowanie i nie brać...?? No i mam tak zrobić. Ale dla mnie to przedziwne jest. Mówi, że nie ma plamien, krwawien, na usg wszystko w porządku, nic się nie odkleja. Ale gdzie bym nie czytała to wszędzie piszą ze jak już się zaczęło brać to co najmniej do 15 tygodnia się bierze. Nie wiem co zrobić. Chyba zacznę od zbadania poziomu progesteronu raz w tygodniu chociaż... A w necie nie mogę znaleźć informacji czy w tak wczesnej ciąży może być niebezpieczne odstawienie leku![]()
Zajdz do innego lekarza.
Luteine powinnas odstawiac stopniowo. Zeby sprawdzic czy mozesz ja w ogole odstawic. Bo moze to dzieki niej wszystko jest tak pieknie teraz.
Proga badac nie bardzo jest po co. Bo luteina falszuje wynik. A nie wiesz jak bardzo Ci ta lutka proga podbija.