reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Link do: 'Trudny okres dla rządu'. Kobiety trollują premier Szydło, pisząc jej o swoich miesiączkach :-) :)
Jestem za tym by wysyłać im prześcieradła na Wiejską razem z podpaskami i tamponami. Jestem za tym by mi Szydło wyznaczyła termin owulacji, i trzymała mnie za rękę podczas bóli mięsięcznych. Masaż stóp będzie dodatkowym atutem. Nie zdziwię się jeśli Kler będzie mógł wizytować moje noce z mężem i ilość wypływającego (zmarnowanego) ejakulatu. No nie zdziwię się również jak Marcinkiewicz wpadnie z wojskiem jak okres mi się spóźni

Co za kraj.

reklama
Link do: 'Trudny okres dla rządu'. Kobiety trollują premier Szydło, pisząc jej o swoich miesiączkach :-) :)
Jestem za tym by wysyłać im prześcieradła na Wiejską razem z podpaskami i tamponami. Jestem za tym by mi Szydło wyznaczyła termin owulacji, i trzymała mnie za rękę podczas bóli mięsięcznych. Masaż stóp będzie dodatkowym atutem. Nie zdziwię się jeśli Kler będzie mógł wizytować moje noce z mężem i ilość wypływającego (zmarnowanego) ejakulatu. No nie zdziwię się również jak Marcinkiewicz wpadnie z wojskiem jak okres mi się spóźni

Co za kraj.
Nessi jesteś mistrz :D:D:D:D :-* :-* :-*

Co za kraj.
Weż nie strasz !!!!! To czysta paranoja .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lenaka a wiesz ze jak pijesz duzo czystka to wydzielasz zapach ktorego kleszcze nie znosza i zaden kleszcz Ci sie nie wkreci;)
Tak słyszałam o tym, w ogóle to ziółko jest super. Polecam tylko kupować liście jak najmniej zmielone bo w tej drobnicy mielonej to sporo patyków. Fakt troszkę jest droższy ale bardziej wartościowy. Nie wiem czy mogłabym go pić w ciąży, trzeba raczej ostrożnie z ziołami ale pamiętam że po czystku czułam się mega fantastycznie :)

Tak słyszałam o tym, w ogóle to ziółko jest super. Polecam tylko kupować liście jak najmniej zmielone bo w tej drobnicy mielonej to sporo patyków. Fakt troszkę jest droższy ale bardziej wartościowy. Nie wiem czy mogłabym go pić w ciąży, trzeba raczej ostrożnie z ziołami ale pamiętam że po czystku czułam się mega fantastycznie :)
Kiedys czytalam ze mozna go pic w ciazy o nawet malutkim dzieciom dawac. Ale najlepiej jeszcze poszukaj info jakbys go teraz chciala pic;)

Cześć dziewczyny :) u nas starania idą fajnie, teraz czekam na termin @, ktory przypada za 3-4 dni. Dzis nie wytrzymalam i zrobilam test, wiem, nie potrzebnie, zwlaszcza ze mam krotkie cyjle, ale jest blada kreseczka.. i teraz nie wiem co mysles, czy jestem w tej ciazy czy jednak nie.. taka niewiadoma podwojnie :( nie potrzebnie robilam ten test. Cholercia, mam juz dwoje dzieci, czuje sie, uwierzcie, jakbym byla w ciazy. To takie uczucie, takie inne.. Moze psychika mi plata figla, nie wiem, ale wiem ze musze czekac czy ta @ przyjdzie i modlic sie zeby nie przyszla :)

reklama
Do góry