reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Link do: 'Trudny okres dla rządu'. Kobiety trollują premier Szydło, pisząc jej o swoich miesiączkach :-) :)
Jestem za tym by wysyłać im prześcieradła na Wiejską razem z podpaskami i tamponami. Jestem za tym by mi Szydło wyznaczyła termin owulacji, i trzymała mnie za rękę podczas bóli mięsięcznych. Masaż stóp będzie dodatkowym atutem. Nie zdziwię się jeśli Kler będzie mógł wizytować moje noce z mężem i ilość wypływającego (zmarnowanego) ejakulatu. No nie zdziwię się również jak Marcinkiewicz wpadnie z wojskiem jak okres mi się spóźni

Co za kraj.

reklama
Link do: 'Trudny okres dla rządu'. Kobiety trollują premier Szydło, pisząc jej o swoich miesiączkach :-) :)
Jestem za tym by wysyłać im prześcieradła na Wiejską razem z podpaskami i tamponami. Jestem za tym by mi Szydło wyznaczyła termin owulacji, i trzymała mnie za rękę podczas bóli mięsięcznych. Masaż stóp będzie dodatkowym atutem. Nie zdziwię się jeśli Kler będzie mógł wizytować moje noce z mężem i ilość wypływającego (zmarnowanego) ejakulatu. No nie zdziwię się również jak Marcinkiewicz wpadnie z wojskiem jak okres mi się spóźni

Co za kraj.
Nessi jesteś mistrz :D:D:D:D :-* :-* :-*

Co za kraj.
Weż nie strasz !!!!! To czysta paranoja .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lenaka a wiesz ze jak pijesz duzo czystka to wydzielasz zapach ktorego kleszcze nie znosza i zaden kleszcz Ci sie nie wkreci;)
Tak słyszałam o tym, w ogóle to ziółko jest super. Polecam tylko kupować liście jak najmniej zmielone bo w tej drobnicy mielonej to sporo patyków. Fakt troszkę jest droższy ale bardziej wartościowy. Nie wiem czy mogłabym go pić w ciąży, trzeba raczej ostrożnie z ziołami ale pamiętam że po czystku czułam się mega fantastycznie :)

Tak słyszałam o tym, w ogóle to ziółko jest super. Polecam tylko kupować liście jak najmniej zmielone bo w tej drobnicy mielonej to sporo patyków. Fakt troszkę jest droższy ale bardziej wartościowy. Nie wiem czy mogłabym go pić w ciąży, trzeba raczej ostrożnie z ziołami ale pamiętam że po czystku czułam się mega fantastycznie :)
Kiedys czytalam ze mozna go pic w ciazy o nawet malutkim dzieciom dawac. Ale najlepiej jeszcze poszukaj info jakbys go teraz chciala pic;)

Cześć dziewczyny :) u nas starania idą fajnie, teraz czekam na termin @, ktory przypada za 3-4 dni. Dzis nie wytrzymalam i zrobilam test, wiem, nie potrzebnie, zwlaszcza ze mam krotkie cyjle, ale jest blada kreseczka.. i teraz nie wiem co mysles, czy jestem w tej ciazy czy jednak nie.. taka niewiadoma podwojnie :( nie potrzebnie robilam ten test. Cholercia, mam juz dwoje dzieci, czuje sie, uwierzcie, jakbym byla w ciazy. To takie uczucie, takie inne.. Moze psychika mi plata figla, nie wiem, ale wiem ze musze czekac czy ta @ przyjdzie i modlic sie zeby nie przyszla :)

reklama
Do góry