reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cześć dziewczyny :) u nas starania idą fajnie, teraz czekam na termin @, ktory przypada za 3-4 dni. Dzis nie wytrzymalam i zrobilam test, wiem, nie potrzebnie, zwlaszcza ze mam krotkie cyjle, ale jest blada kreseczka.. i teraz nie wiem co mysles, czy jestem w tej ciazy czy jednak nie.. taka niewiadoma podwojnie :( nie potrzebnie robilam ten test. Cholercia, mam juz dwoje dzieci, czuje sie, uwierzcie, jakbym byla w ciazy. To takie uczucie, takie inne.. Moze psychika mi plata figla, nie wiem, ale wiem ze musze czekac czy ta @ przyjdzie i modlic sie zeby nie przyszla :)
Najlepiej zrób betę :) trzymam kciuki &&&

reklama
Lena Skończy się kiedyś i 500+ a znam przypadki że dzieci już planują że względu na tą ustawę.
To ja jeszcze nocą nie chodzę do WC ale też mnie to czeka.
Czystek chyba można w ciąży alr czy cały okres nie wiem. Zapytaj gina

Lena Skończy się kiedyś i 500+ a znam przypadki że dzieci już planują że względu na tą ustawę.
To ja jeszcze nocą nie chodzę do WC ale też mnie to czeka.
Czystek chyba można w ciąży alr czy cały okres nie wiem. Zapytaj gina
To jest już patologia żeby dla 5 stów decydować się na dziecko.
Dzisiaj to jestem już mega wkurzona i równie mocno zasmucona tym co się dzieje :mad: :(

A jeszcze wrócę do tematu tych poduszek, co je tu ostatnio oglądałyśmy :D
które lepsze, żeby później nadawały się do karmienia dziecka? Bawełniana czy bambusowa? Bambusowa nie będzie za twarda :D ?

A jeszcze wrócę do tematu tych poduszek, co je tu ostatnio oglądałyśmy :D
które lepsze, żeby później nadawały się do karmienia dziecka? Bawełniana czy bambusowa? Bambusowa nie będzie za twarda :D ?
Z tego co ja oglądałam i wybierałam to chyba obie wersje są rownie przyjemne w dotyku tyle że ta bambusowa poszewka ma właściwości anty grzybiczne, alergiczne, bakteryjne itp. Ważniejsze i tak jest chyba wypełnienie, ja szukałam z wypełnieniem sylikonowym a nie ze styropianowym czy jeszcze jakimś innym. A są takie z bambusowym wypełnieniem, jak to wygląda?

Link do: 'Trudny okres dla rządu'. Kobiety trollują premier Szydło, pisząc jej o swoich miesiączkach :-) :)
Jestem za tym by wysyłać im prześcieradła na Wiejską razem z podpaskami i tamponami. Jestem za tym by mi Szydło wyznaczyła termin owulacji, i trzymała mnie za rękę podczas bóli mięsięcznych. Masaż stóp będzie dodatkowym atutem. Nie zdziwię się jeśli Kler będzie mógł wizytować moje noce z mężem i ilość wypływającego (zmarnowanego) ejakulatu. No nie zdziwię się również jak Marcinkiewicz wpadnie z wojskiem jak okres mi się spóźni

Co za kraj.
Nessi padłam i leżę :D Jesteś wielka :)

Z tego co ja oglądałam i wybierałam to chyba obie wersje są rownie przyjemne w dotyku tyle że ta bambusowa poszewka ma właściwości anty grzybiczne, alergiczne, bakteryjne itp. Ważniejsze i tak jest chyba wypełnienie, ja szukałam z wypełnieniem sylikonowym a nie ze styropianowym czy jeszcze jakimś innym. A są takie z bambusowym wypełnieniem, jak to wygląda?

A to przepraszam, moj błąd, nie doczytałam, że to poszewka bambusowa, tylko tak zerknelam, że są bambusowe to mi się od razu skojarzyło z wypełnieniem. Blondynka ze mnie :-D

Ann nie żartuj ze ludzie z tego powodu planują dzieci ?? Przeciez tyle to my na pampy wydajemy !! Masakra ...

Ja mam z motherhood chyba zwykła i bardzo zadowolona byłam tylko nie karmiłam w niej bo zeby sia nia owinąć mało wygodne , lepsze sa wtedy te mniejsze c, alno te modne teraz minky koguciki bo tum zanim sie miałam owinąć ...

reklama
Ann nie żartuj ze ludzie z tego powodu planują dzieci ?? Przeciez tyle to my na pampy wydajemy !! Masakra ...

Ja mam z motherhood chyba zwykła i bardzo zadowolona byłam tylko nie karmiłam w niej bo zeby sia nia owinąć mało wygodne , lepsze sa wtedy te mniejsze c, alno te modne teraz minky koguciki bo tum zanim sie miałam owinąć ...
Jakas dziewczyna pisala kiedys na forum ze pracuje w szpitalu i przyszla tam jakas pacjentka i powiedziala zeby jej jajowody odwiazac bo beda 500zl na dziecko dawac.

Do góry