reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A w ogóle wczoraj lekarz zalecił odstawienie duphastonu po skończeniu tego co mam i luteinę tylko jeszcze jedno opakowanie mam wybrać i tez koniec i kwas foliowy też mam kończyć bo niby w tych witaminach które mi polecił jest wszystko czego potrzebuję a biorę pregne plus tyle że jak sobie porownalam składy z dwiema innymi przypadkowymi witaminami to ta pregna nie jest jakaś rewelacyjna... kurczę no podpadł mi wczoraj moj gin, zastanawiam się czy nie skonsultować się jeszcze z jakimś innym...

reklama
Lena a to super wieści. Jakoś nie pamiętam czy czytałam :-)
Pewnie na polowkowych się dowiesz. Ale tak jak piszesz to mało ważne :-)
Tak mój syn pokazał jajeczka w 13 tc :-) na samym początku 13
W aptece mówiła pani że najlepszy jest femibion ale czy to prawda. Drogi jak nie wiem co bo na miesiąc 50 zł prawie kosztuje :-/

W aptece mówiła pani że najlepszy jest femibion ale czy to prawda. Drogi jak nie wiem co bo na miesiąc 50 zł prawie kosztuje :-/
Racja to już niedługo :)
femibion brałam w poprzedniej ciąży i przed tą ciążą i teraz chyba też będę brać ten co jest od drugiego trymestru natal 2 chyba. Jednak ma najlepszy skład z tych wszystkich witamin a w porównaniu z tą pregną to jest dużo dużo bogatszy a droższy tylko o 20 zł. A skoro dupka odstawiam, lutke powoli też to wolę brać porządniejsze witaminy.

A w ogóle wczoraj lekarz zalecił odstawienie duphastonu po skończeniu tego co mam i luteinę tylko jeszcze jedno opakowanie mam wybrać i tez koniec i kwas foliowy też mam kończyć bo niby w tych witaminach które mi polecił jest wszystko czego potrzebuję a biorę pregne plus tyle że jak sobie porownalam składy z dwiema innymi przypadkowymi witaminami to ta pregna nie jest jakaś rewelacyjna... kurczę no podpadł mi wczoraj moj gin, zastanawiam się czy nie skonsultować się jeszcze z jakimś innym...
Nadmiar kwasu foliowege wysikasz. Lepiej brac wiecej niz mniej, takie moje zdanie.
Witaminy bym sobie kupila elevit dla ciezarnych. Maja fajny sklad.

Tez slyszalam ze dobry jest.

reklama
Do góry