reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Olvi dobrze ze jesteś

Pyzia może jeszcze się ułoży z teściowa :-) ważne że święta udane

Lena a pisałaś już jak prenatalne wyszły? Kochana a widział płeć? ;-)
Lepiej zainwestuj w coś dla maluszka :-)

Ja chyba zrezygnuje z poduszki bo jak mały do nas przychodzi to ledwo sir mieszcze bez poduszki

Lena a pisałaś już jak prenatalne wyszły? Kochana a widział płeć? ;-)
Lepiej zainwestuj w coś dla maluszka :-)

Ja chyba zrezygnuje z poduszki bo jak mały do nas przychodzi to ledwo sir mieszcze bez poduszki
Tak pisałam, wszystkie parametry wyszły idealne, pięknie się maleństwo dało obejrzeć, cudownie machalo rączkami, nóżkami i fikalo koziołki ale płci nie było widać chociaż tak teraz sobie myślę że może gdyby było coś między nogami to już byłoby widać...no nieważne to akurat jest dla mnie mało istostne, najważniejsze żeby było zdrowe. Z usg wychodzi dzien starsze niż z om no i po tych badaniach prenatalnych totalnie się uspokoiłam :) w ogóle fantastyczna kobieta robiła mi te badania, ale chyba nie prowadzi ciąż jedynie zajmuje się badaniami a szkoda bo chętnie bym się do niej przeniosła.
W Twojej sytuacji z dodatkowym gościem w łóżku to rzeczywiście na poduszkę może nie być miejsca ;):)

reklama
Do góry