reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

http://supermami.pl/pl/poduszki-ciazowe/poduszka-ciazowa-bambusowa-typu-7-135.html długo się zastanawiałam czy nie lepsza będzie ta w kształcie U ale obawiam się że przy tak dużej nie będzie już miejsca dla męża. Fajnie na filmiku pokazane są wszystkie opcje i możliwości ułożenia no i finalnie zdecydowałam się na 7. Tylko jeszcze poszewki sobie wybiorę, zamówię na pewno jakieś jeszcze dwie dodatkowe na zmianę.

reklama
Lenaka za niedługo poczujesz juz ruchy to czy ja wiem czy ten detektor taki potrzebny ja w poprzedniej ciazy słuchałam od 70dnia od ostatniej @, do ruchów teraz próbuje i jeszcze nie słyszę , alw potem juz niepotrzebna bo jak sie rusza to jesu dobrze, a nie widze ktory masz tydzień ? Potem nie mierzą na długość tylko wagę , bo sie cały nie mieści na monitorku wiec moze u Ciebie juz tak daleko ?
A poduchę polecam bardzo :) swoją oddałam koleżankę ktora rodzi jakoś za
Miesiąc i nie korę sie doczekać az dostanę ja spowrotem :) na razie śpię z jaskaki miedzy nogami :)
U mnie leci 14 tydzień, czasami czuję takie intensywne "smyranie" w miejscu gdzie może się znajdować dziecko ale to nie codziennie i w sumie nic konkretnego.
Tak sobie wytłumaczyłam że nie zmierzył bo chwilę wcześniej widział wyniki badań prenatalnych sprzed tygodnia i może uznał że nie jest to potrzebne... potwierdził tylko funkcje życiowe i tyle...cholera go wie ale teraz będę przygotowana na taką sytuację i się nie dam :D;)

Dziewczyny macie na ciele takie jakby żyłki, ja mam ręce i nogi usłane taką pajęczyna jakby, zastanawiam się czy to od zimna mi się robi (bo ciągle mi zimno) czy coś z krążeniem jest nie tak
Poniżej moja ręka :D

Link do: Usunięcie zdjęcia | Fotosik.pl
Ja takie coś miałam w momentach gdy właśnie było mi bardzo zimno, jak przemarzlam, nawet nie zastanawiałam się od czego to bo w niedługim czasie znikalo, a długo już to masz?

reklama
Do góry