reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
A ten lek to jest na receptę ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tak na receptę i tylko z monitoringiem:)

Żyję słońce ... staram się jakoś normalnie funkcjonować. W poniedziałek już wracam do pracy. Przy dzieciach nie będzie czasu na płacze. A jak tam relacje z teściową ? Pogodziłyście się w Święta ?

Bardzo się ciesze że do nas wróciłaś i będziesz dalej się starać o maleństwo:))

Nessi to bardzo dobrze, że wracasz do pracy :) i nie poddawaj się :)

Dawno nie było chyba sojnabig i anik, czasem dobrze jest odpocząć od forum, bo sie człowiek naczyta za dużo i później myśli nie wiadomo w którą stronę kierować :)

Hej co tam u was ? Jak swieta minęły ? . Przepraszam że nie złożyłam wam zycZeń ale byłam z moim M w Kornwalii i tam miałam bardzo słaby zasięg wiec życzę teraz . Życzę wam i sobie aby zmartwychwstały Jezus dodał nam siły , nadzieji i wiary i żeby spełnij nasze najwspanialsze marzenia ;) .

Dziewczyny u mnie bez zmian !!! Nadal brak @ , piersi bolą a test negatywny robiłam go w piatek i w sobotę . Już 2 miesiące nie mam @ . Poczekam jeszcze z tydzień i idę prywatnie do Polskiego lekarza bo na kasę chorych dostać się tutaj do ginekologa to nie ma szans trzeba mieć skierowanie do kliniki ginekologicznej na która trzeba czekac 2-3 miesiące . Masakra .

Ostatnia edycja:
Żyję słońce ... staram się jakoś normalnie funkcjonować. W poniedziałek już wracam do pracy. Przy dzieciach nie będzie czasu na płacze. A jak tam relacje z teściową ? Pogodziłyście się w Święta ?
Cieszę się że jesteś silną kobietką i starasz się pozbierać ;)
U mnie święta o dziwo wesoło i dość miło.Aczkolwiek z teściową nadal jestem na dystans i to chyba się nie zmieni.Denerwują mnie jej zachowania i tyle :p

reklama
Cieszę się że jesteś silną kobietką i starasz się pozbierać ;)
U mnie święta o dziwo wesoło i dość miło.Aczkolwiek z teściową nadal jestem na dystans i to chyba się nie zmieni.Denerwują mnie jej zachowania i tyle :p
Bardzo sie cieszę że u ciebie swieta na wesoło ;) .

Z teściową to jest tak , nie musicie się lubić , kochać itd ale akceptować i tolerować musicie bo inaczej się pozabijajcie . Uwazam że ty i tak masz dużo cierpliwości ja bym nie wytrzymała tak mieszkać z teściową na karku . Rozumie ciebie że za bardzo wyjście nie macie dlatego na dystans z nią i niech ona zajmie się sobą i ty sobą i kropka :)

Do góry