reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
A ten lek to jest na receptę ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tak na receptę i tylko z monitoringiem:)

Żyję słońce ... staram się jakoś normalnie funkcjonować. W poniedziałek już wracam do pracy. Przy dzieciach nie będzie czasu na płacze. A jak tam relacje z teściową ? Pogodziłyście się w Święta ?

Bardzo się ciesze że do nas wróciłaś i będziesz dalej się starać o maleństwo:))

Nessi to bardzo dobrze, że wracasz do pracy :) i nie poddawaj się :)

Dawno nie było chyba sojnabig i anik, czasem dobrze jest odpocząć od forum, bo sie człowiek naczyta za dużo i później myśli nie wiadomo w którą stronę kierować :)

Hej co tam u was ? Jak swieta minęły ? . Przepraszam że nie złożyłam wam zycZeń ale byłam z moim M w Kornwalii i tam miałam bardzo słaby zasięg wiec życzę teraz . Życzę wam i sobie aby zmartwychwstały Jezus dodał nam siły , nadzieji i wiary i żeby spełnij nasze najwspanialsze marzenia ;) .

Dziewczyny u mnie bez zmian !!! Nadal brak @ , piersi bolą a test negatywny robiłam go w piatek i w sobotę . Już 2 miesiące nie mam @ . Poczekam jeszcze z tydzień i idę prywatnie do Polskiego lekarza bo na kasę chorych dostać się tutaj do ginekologa to nie ma szans trzeba mieć skierowanie do kliniki ginekologicznej na która trzeba czekac 2-3 miesiące . Masakra .

Ostatnia edycja:
Żyję słońce ... staram się jakoś normalnie funkcjonować. W poniedziałek już wracam do pracy. Przy dzieciach nie będzie czasu na płacze. A jak tam relacje z teściową ? Pogodziłyście się w Święta ?
Cieszę się że jesteś silną kobietką i starasz się pozbierać ;)
U mnie święta o dziwo wesoło i dość miło.Aczkolwiek z teściową nadal jestem na dystans i to chyba się nie zmieni.Denerwują mnie jej zachowania i tyle :p

reklama
Cieszę się że jesteś silną kobietką i starasz się pozbierać ;)
U mnie święta o dziwo wesoło i dość miło.Aczkolwiek z teściową nadal jestem na dystans i to chyba się nie zmieni.Denerwują mnie jej zachowania i tyle :p
Bardzo sie cieszę że u ciebie swieta na wesoło ;) .

Z teściową to jest tak , nie musicie się lubić , kochać itd ale akceptować i tolerować musicie bo inaczej się pozabijajcie . Uwazam że ty i tak masz dużo cierpliwości ja bym nie wytrzymała tak mieszkać z teściową na karku . Rozumie ciebie że za bardzo wyjście nie macie dlatego na dystans z nią i niech ona zajmie się sobą i ty sobą i kropka :)

Do góry