reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Jejciu jakie to przykre.
Ale patrzcie dziewczyny ze niekiedy kobiety nie chcą mieć dzieci a mają, a my tak bardzo chcemy i to nie takie proste...
Ja dziś rano zrobilam test ciążowy i oczywiście negatywny... :( czyli moje plamienie w 21dniu cyklu nic nie zmienilo :(
Dziewczyny a czy któraś z was ma bardzo bolesne miesiaczki,dlugie cykle i ma problemy z zajściem w ciążę tak jak ja?

Jenta sprawdź sobie poziom progesteronu może. Jakoś w drugiej fazie cyklu robi się badanie, musiałabyś doczytać albo lekarza dopytać. Ale skierowania mieć nie trzeba, około 20 paru zł kosztuje w lab.

Dzieki. To podejde do rodzinnego i poprosze o skierowanie na to, bo w tym kraju w ktorym mieszkam opieka lekarska jest przede wszystkim u rodzinnego. W tym cyklu juz pewnie nie zdążę, to w następnym.
A to ten progesteron bylby zbyt niski czy zbyt wysoki?

Te hormonalne nawet na NFZ nie są tylko prywatnie trzeba ... Ją już po swieceniu jaj .... Czekam na K do 14 i jedziemy do szpitala ... Jak nigdy Zuzia nie chorowała tak teraz z wielką pompą dziwnie jej temp skacze bo ma 38 po pół godz ma 36-47 i na całym ciele wybroczyny ehh ... Jenta zgadzam się z toba to nie sprawiedliwe ale cóż my możemy ...

Jejciu jakie to przykre.
Ale patrzcie dziewczyny ze niekiedy kobiety nie chcą mieć dzieci a mają, a my tak bardzo chcemy i to nie takie proste...
Ja dziś rano zrobilam test ciążowy i oczywiście negatywny... :( czyli moje plamienie w 21dniu cyklu nic nie zmienilo :(
Dziewczyny a czy któraś z was ma bardzo bolesne miesiaczki,dlugie cykle i ma problemy z zajściem w ciążę tak jak ja?
Jenta ja miałam cykle 33dniowe, od 20roku życia wspolzylam bez tabsow i bez gumek i przez 6lat nie zaszlam ani razu , rozstalam się z chłopakiem a po 3 mies zaszlam w końcu z obecnym chlopakiem..to bylo w 2013 teraz udało się drugi raz..u mnie z okresem była masakra jak nie brałam luteiny to nie miałam najdłużej 1,5roku ..a i zapomniałam dodać że nie wiem co to ból przy okresie

Ostatnia edycja:
Ja bralam tabletki anty przez 5.5roku, a wczesniej mialam regularne okresy co 36dni, bardzo bolesne. Praktycznie co miesiac na pogotowiu i zastrzyki. Ginekolog uwazal ze taka juz moja natura i wypisal mi anty. Wtedy okresy byly bezbolesne. Ale teraz kiedy staramy sie o dzidzie bardzo sie martwię, ze cos moze byc nie w porządku.
Swoją drogą fajne jest te forum, mozna pogadac z kimś kto mnie rozumie i bez ryzyka ze zaraz będą plotki w otoczeniu :)

reklama
Nessi Słonko tak mi przykro,że nie wiem co napisać...Mam tylko nadzieję że los ci to wszystko w końcu wynagrodzi.Trzymaj się kochana :* Spokojnych świąt :*

Do góry