Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jenta ja miałam cykle 33dniowe, od 20roku życia wspolzylam bez tabsow i bez gumek i przez 6lat nie zaszlam ani razu , rozstalam się z chłopakiem a po 3 mies zaszlam w końcu z obecnym chlopakiem..to bylo w 2013 teraz udało się drugi raz..u mnie z okresem była masakra jak nie brałam luteiny to nie miałam najdłużej 1,5roku ..a i zapomniałam dodać że nie wiem co to ból przy okresieJejciu jakie to przykre.
Ale patrzcie dziewczyny ze niekiedy kobiety nie chcą mieć dzieci a mają, a my tak bardzo chcemy i to nie takie proste...
Ja dziś rano zrobilam test ciążowy i oczywiście negatywny... czyli moje plamienie w 21dniu cyklu nic nie zmienilo
Dziewczyny a czy któraś z was ma bardzo bolesne miesiaczki,dlugie cykle i ma problemy z zajściem w ciążę tak jak ja?