reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja już w domu, wyszłam wczoraj wieczorem. Stwierdzili, że ciąża umarła ta w macicy a drugi to nie bliźniak tylko jakiś hypoechogenny twór ..zrobili mi łyżeczkowanie i wypisali ze wpisem ''poronienie chybione'' A beta rośnie cały czas, przyszłam do szpitala z betą 28 tyś. a wyszłam z ponad 30 tyś.po łyżeczkowaniu. Boję się, że to jednak pozamaciczna ale im się nie chciało zabiegu przed świętami robić.
Nessi kontroluj bete i w razie czego do szpitala. Dobrze jakbys na bete dzis gdzies pojechala.
Nie chce Cie straszyc tylko przestrzec bo u nas na watku jest dziewczyna ktora nie sprawdzala bety po poronieniu a beta rosla i zrobil jej sie z tego jakis rak w mozgu potem przezuty do macicy i chyba pluc. Jest juz po chemioterapii i beta dopiero teraz zaczela spadac.
Pilnuj tego Nessi!!!
Przykro mi strasznie:(

Nessi kontroluj bete i w razie czego do szpitala. Dobrze jakbys na bete dzis gdzies pojechala.
Nie chce Cie straszyc tylko przestrzec bo u nas na watku jest dziewczyna ktora nie sprawdzala bety po poronieniu a beta rosla i zrobil jej sie z tego jakis rak w mozgu potem przezuty do macicy i chyba pluc. Jest juz po chemioterapii i beta dopiero teraz zaczela spadac.
Pilnuj tego Nessi!!!
Przykro mi strasznie:(
Dziewczyny po poronieniacz czy lyzeczkowaniach pilnujcie bety czy spada, nawet jak lekarz nie karze.
Ja sama nie mialam pojecia ze z kosmowki moze zrobic sie rak.
U tej dziewczyny wszystko dzialo sie bardzo szybko. Ostatnio nam pisala ze jest po ktorejs chemii wlasnie. Pisala nam tez zebysmy zawsze pilnowaly spadku bety na wlasna reke.

Oj to mnie nastraszyłaś .. dzisiaj nigdzie nie zrobię bo nawet prywatnie tam gdzie robią jest zamknięte. Zrobię we wtorek.

Oj to mnie nastraszyłaś .. dzisiaj nigdzie nie zrobię bo nawet prywatnie tam gdzie robią jest zamknięte. Zrobię we wtorek.
Nessi ja nikogo nie chce straszyc, tylko uczulic na to. Bertha zapewne tez czytala historie tej dziewczyny, bo tez jest u nas na watku, wiec moze potwierdzic ze nie wypisuje glupot.
Wszystko bedzie dobrze Nessi, a bete trzeba badac dla wlasnego bezpieczenstwa.

Nessi ja nikogo nie chce straszyc, tylko uczulic na to. Bertha zapewne tez czytala historie tej dziewczyny, bo tez jest u nas na watku, wiec moze potwierdzic ze nie wypisuje glupot.
Wszystko bedzie dobrze Nessi, a bete trzeba badac dla wlasnego bezpieczenstwa.
Tak, potwierdzam.
Nessi, bardzo mi przykro. Trzymaj sie..

reklama
Do góry