reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mój chłop stwierdził dziś, że coś jest ze mną nie tak, kiedy zagryzałam surową marchewkę chipsami paprykowymi i gapił się na mnie jak na ufo, więc mu w końcu powiedziałam, że w ciąży jestem. Zamurowalo go :-D:-D

Edit. Dziewczyny czym można pielęgnować skórę twarzy w ciąży, bo mam tak tragiczna twarz, że wstyd. Pełno krosteczek malutkich na brodzie i czole plus większe czerwone ropne... Wyglądam okropnie :(

Ostatnia edycja:
Mój chłop stwierdził dziś, że coś jest ze mną nie tak, kiedy zagryzałam surową marchewkę chipsami paprykowymi i gapił się na mnie jak na ufo, więc mu w końcu powiedziałam, że w ciąży jestem. Zamurowalo go :-D:-D

Edit. Dziewczyny czym można pielęgnować skórę twarzy w ciąży, bo mam tak tragiczna twarz, że wstyd. Pełno krosteczek malutkich na brodzie i czole plus większe czerwone ropne... Wyglądam okropnie :(
Niespodzianka dla męża na zajączka super <3
Spróbuj maść tranową na wiele rzeczy działa więc może poprawi cerę ;) W aptece około 3 zł.

Zuza moja dzidzia ma sie dobrze :-) zaraz po swietach mam wizyte I bede podgladac dzieciaczka:-)
Ruda super :) Jak ja bym już chciała widzieć mojego dzidziusia ... Wizytę mam w sobotę, ale wątpię, że będzie widać serduszko , bo to dopiero będzie 5t4d chociaż kto wie... W każdym razie postanowiliśmy z M. , że do wizyty już do pracy nie pójdę, bo nie dość że 8 dzień mam zawalone zatoki, od wczoraj boli mnie ucho to jeszcze przywlokłam to do domu , bo synek i M. też chorzy byli... Tyle że ja nie mogę nic wziąć ... :frown: A oni już się uporali.
Dzisiaj tata z synem mają wychodne , a ja właśnie zaraz układam się do spania - kurowania :)

Ruda super :) Jak ja bym już chciała widzieć mojego dzidziusia ... Wizytę mam w sobotę, ale wątpię, że będzie widać serduszko , bo to dopiero będzie 5t4d chociaż kto wie... W każdym razie postanowiliśmy z M. , że do wizyty już do pracy nie pójdę, bo nie dość że 8 dzień mam zawalone zatoki, od wczoraj boli mnie ucho to jeszcze przywlokłam to do domu , bo synek i M. też chorzy byli... Tyle że ja nie mogę nic wziąć ... :frown: A oni już się uporali.
Dzisiaj tata z synem mają wychodne , a ja właśnie zaraz układam się do spania - kurowania :)
Kup sobie fixsin do plukania zatok. Ja mialam ostatnio zawalone zatoki i dziewczyny mi doradzily. Super sprawa.
Pij mleko z maslem z czosnkiem, herbate z miodem i cytryna. Ja jeszcze bralam ziolowy sinulan i ziolowy syrop thonsinal. Mi pomoglo.
Z zatok mi schodzila twarda galareta z krwia, migdal byl jak kartofel i z ucha cos splywalo.
Antybiotykow nie chcialam bo by mi sie in vitro odwleklo o kolejny miesiac. Wyleczylam sie tym co dziewczyny polecily.

Kup sobie fixsin do plukania zatok. Ja mialam ostatnio zawalone zatoki i dziewczyny mi doradzily. Super sprawa.
Pij mleko z maslem z czosnkiem, herbate z miodem i cytryna. Ja jeszcze bralam ziolowy sinulan i ziolowy syrop thonsinal. Mi pomoglo.
Z zatok mi schodzila twarda galareta z krwia, migdal byl jak kartofel i z ucha cos splywalo.
Antybiotykow nie chcialam bo by mi sie in vitro odwleklo o kolejny miesiac. Wyleczylam sie tym co dziewczyny polecily.
A i plukaj gardlo woda utleniona, na szklanke przegotowanej wody lyzka wody utlenionej.
Woda z sola tez mozesz plukac;)

EM Ka wypróbuję ten Cetaphil, słyszałam że jest dobry, a moja twarz wygląda coraz tragiczniej.

Pyzia niestety nie dam rady znieść zapachu maści tranowej, nawet jak rybę czuje to już mnie na wymioty zbiera :(

Zuza zdrówka życzę i potwierdzam fixin jest bardzo dobry na zatoki.

reklama
Cześć wszystkim :-)
chciałabym dołączyć do waszej grupy dziewczyn starających się o dziecko w 2016 roku. Postanowiłam że napiszę, chciałabym pogadać czasem z kimś kto ma podobne problemy czy odczucia jak ja, a nie ma w moim otoczeniu osoby która bezskutecznie stara się o dziecko ( albo o tym nie wiem) moje staranie pewnie według wielu z was nie trwają długo bo 10 miesięcy, ale mimo wszystko jestem już zdenerwowana tym, że ciągle się nie udaje....

Do góry