reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

@aniay szkoda ... A kiedy masz mieć @?

@ovli22 jak tam? Powtorzylas?

Kurczę u mnie nadal nic. Wczoraj test negatywny. Dzisiaj 30 dc a @ nie ma ... 2 dni spoznienia. cały wczorajszy dzien przelatalam z podpaska no szlak mnie trafi ...

reklama
Hej dziewczyny ;)

U mnie rownież Negatyw ;( nie wiem dlaczego wczoraj wyszła ta kreska a dzisiaj nie !!! .

Sorki już nie będę wam wiecej zawracać głowy takimi testami dziwnymi . Nastepnym razem napiszę o ciąży jak będę 100% pewna . Pozdrawiam

Hej dziewczyny ;)

U mnie rownież Negatyw ;( nie wiem dlaczego wczoraj wyszła ta kreska a dzisiaj nie !!! .

Sorki już nie będę wam wiecej zawracać głowy takimi testami dziwnymi . Nastepnym razem napiszę o ciąży jak będę 100% pewna . Pozdrawiam

Ovli przykro mi strasznie...
Kurde co jest z tymi testami!
Ale pisz do nas kochana!:*

Hej dziewczyny ;)

Ovli kopa w dupe zaraz zarobisz !!! Wcale głowy nikomu nie zawracasz ! Po to tu jesteśmy, także pisz o wszystkim ! Trzymaj się kochana i główka do góry - nie jesteś sama :*

@Mala86 dziwię się, że tak szybko zdecydowalas się na test ... :) nie bierz wyniku do siebie bo na pewno nie jest wiarygodny.

reklama
Do góry