reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziekuje dziewczyny za wsparcie !!!

Jutro się okaże !
Bo ta kreska dzisiejsza zbladła i było ją ledwo widać .

Kupiłam takie lepsze testy wiec działam jutro ;)

Jesli bedzie to super a jak nie to też ok jeszcze mam dużo miesięcy ;))

Czarna w pon mam wizytę i stresa ale jak bliżej niz dalej , beta ładnie urosła
Wiec jestem dobrej myśli :) miło, ze pytasz .

I fajnie ze znalazłas te dane dla
Nessi i Cienie no dla mnie to tez głupota ze widzi babka ciaze, a upiera sie ze to niemożliwe:/

w pon wizyta..to bedzie z obliczen 5tydz 4 dzien...myslicie ze bedzie cos widac?:) Pyzia robilas test czy jeszcze sie powstrzymujesz?
Pyzia - Właśnie, walnij sobie tesciora! a co?:))
Ovli, Aniay - trzymam mocccno za was kciuki!:))
Emka - co u Ciebie?:)
Nie robiłam testu bo jeszcze mam prawdopodobnie pregnyl w sobie,dziś jest 12 dzień,a taka dawka jak moja to do 14 dni się utrzymuje.Cierpliwie czekam ;)

Dzień dobry, kochane. Niestety negatyw. Tym razem bez rozbierania testu I patrzenia po czasie.
Teraz czeka mnie dowiedzenie sie skad te symptomy. Jak już @ przyjdzie to bede faktycznie szczesliwa, bo bede mogla zaczac kolejny cykl staranek.

Dzień dobry, kochane. Niestety negatyw. Tym razem bez rozbierania testu I patrzenia po czasie.
Teraz czeka mnie dowiedzenie sie skad te symptomy. Jak już @ przyjdzie to bede faktycznie szczesliwa, bo bede mogla zaczac kolejny cykl staranek.

Aniay przykro mi:(
Może zbyt wysoka prolaktyna daje takie objawy. Pisałaś że z piersi siara Ci leci. To bardzo częsty objaw zbyt wysokiego poziomu prolaktyny.

reklama
w pon wizyta..to bedzie z obliczen 5tydz 4 dzien...myslicie ze bedzie cos widac?:) Pyzia robilas test czy jeszcze sie powstrzymujesz?
U mnie serduszko i zarodek dwa 2mm był w 6t2d wg om ale wcześniej nie byłam. Coś Ci na pewno wyjdzie na usg ale nie koniecznie bijące serduszko i zarodek.

Aniay przykro mi. Ale to jak be robienia testu, skoro @ nie ma?

Do góry