EM Ka
Fanka BB :)
Ovli pozytywny gratuluje ))
Nessi którego masz wizytę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w pon wizyta..to bedzie z obliczen 5tydz 4 dzien...myslicie ze bedzie cos widac? Pyzia robilas test czy jeszcze sie powstrzymujesz?
Nie robiłam testu bo jeszcze mam prawdopodobnie pregnyl w sobie,dziś jest 12 dzień,a taka dawka jak moja to do 14 dni się utrzymuje.Cierpliwie czekamPyzia - Właśnie, walnij sobie tesciora! a co?)
Ovli, Aniay - trzymam mocccno za was kciuki!)
Emka - co u Ciebie?
Ovli pozytywny gratuluje ))
Dzień dobry, kochane. Niestety negatyw. Tym razem bez rozbierania testu I patrzenia po czasie.
Teraz czeka mnie dowiedzenie sie skad te symptomy. Jak już @ przyjdzie to bede faktycznie szczesliwa, bo bede mogla zaczac kolejny cykl staranek.
U mnie serduszko i zarodek dwa 2mm był w 6t2d wg om ale wcześniej nie byłam. Coś Ci na pewno wyjdzie na usg ale nie koniecznie bijące serduszko i zarodek.w pon wizyta..to bedzie z obliczen 5tydz 4 dzien...myslicie ze bedzie cos widac? Pyzia robilas test czy jeszcze sie powstrzymujesz?