reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny myślicie że mogę zrobić test czy czekać to terminu @? Dostane chyba fisia.
Mala ja robiłam i przed i po i ciągle je robiłam co tydizeń w sobote a i czasami w tygodniu ;) , bo ja jestem szalona . A ty mozesz sibie sprawdzić !ale nie wiem czy w 21 dc coś wykaże . Sama nie wiem a sprawdzic nie zaszkodzi ;)

aniay powtórzyłaś test?:)

mała 86 - trzymam kciuki:)

Shirra- nie trać wiary, może owu sie przesunęła?:))

ovli - robisz jutro testa?:)

Do mnie dziś teście przyjeżdżają, właśnie kończę robić zupę czerwone curry i sałatkę ze śledziem marynowanym:))
Czekam do jutro rana. Woz albo przewoz!

Czarna tak zrobie jutro jeszcze jednego ;)

Anya kupiłam tego testa z asdy za 8 f /2 testy wiec jest ok. Jutro testuje zmów .

Ale boli mnie brzuch jak na okres , jesli jestem w ciazy to mam nadzieje że to dobry obiaw bo już takie obiawy kiedyś miałam i wylądowałam tam gdzie nie powinnam ;(
Trzymam kciuki z całej siły &&&&&&&&

w pon wizyta..to bedzie z obliczen 5tydz 4 dzien...myslicie ze bedzie cos widac?:) Pyzia robilas test czy jeszcze sie powstrzymujesz?

reklama
Do góry