reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
@ovli22 uważam, że można już gratulowac :) biegnij po jeszcze jeden test :) gratuluję kochana !!!

@bertha jak tam u Ciebie? U mnie jeden dzień spóźnienia ... robiłam dzisiaj test ze względu na swoją ciężką pracę, ale negatyw. Krew mnie zalewa. Po cholerę ta piepszona @ tak sobie ze mną pogrywa :/

Hej dziewczyny :)

Zobacz załącznik 750346
Tak mi wyszedł dzisiaj test !!
Ale pozniej gdzies 7 -10 min zbladł i teraz ledwo widać pod światło . Wiec nie wiem i już mam Stresa !!

Ja pikole !!!!!
O w mordeczkę :D Czyżby to czyżyk ha ha :D Ovli na jutro rano inny test z pierwszego siku ;) Kurcze ale mi się podoba ta twoja foteczka!!! Mam nadzieję że jutro zobaczę taka samą albo wyraźniejszą ;) Moja ty "chińszczyzno" :*

@ovli22 uważam, że można już gratulowac :) biegnij po jeszcze jeden test :) gratuluję kochana !!!

@bertha jak tam u Ciebie? U mnie jeden dzień spóźnienia ... robiłam dzisiaj test ze względu na swoją ciężką pracę, ale negatyw. Krew mnie zalewa. Po cholerę ta piepszona @ tak sobie ze mną pogrywa :/
U mnie negatyw, termin @ dziś lub jutro. Juz delikatnie ćmi mnie brzuch wiec niestety ten cykl nieudany.

ovli trzymam kciuki za nastepny test, w ASDA jest podwojny FRER (First Response Early Results) za 6 funtow wiec moze warto sie zaopatrzyc, tylko nie otwieraj go bo podobno ma sklonnosc do falszywych pozytywnych po otwarciu. A jak nie to podobno test z Superdrug jest bardzo dobry i czuly ;)

Nessi, trzymaj sie cieplutko kochana. Nie przejmuj sie pryszczami, bodobno im mama w ciazy brzydsza to dziecko ladniejsze ;)

A mnie dzisiaj cholera wziela i mnie wszystko wkurza, nie biegam do toalety tak czesto jak wczoraj czyli cos jednak z pecherzem musialo byc ale na dole wciaz cmi i piersi wrazliwe caly czas.

Mam dosc tego niewiedzenia ><

reklama
Do góry