reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dokładnie tak, choć ja bym tez nie wiedziała
Ze mam sie upominać o cokolwiek.
Ja to zawsze czytam w internecie zanim pojde na jakis zabieg, zeby mnie niczym nie zaskoczyli:D
Stwierdzam ze najgorsze co mnie spotkalo to lewatywa, masakra, do tej pory nie moge sie z tym pogodzic bo to takie upokarzajace bylo.
Pielegniarki mile, wszystko ok, tylko sam fakt co to jest lewatywa...

Straw nie , chyba potem pójdę do poprzedniego lekarza ordynatora z siemianowic kilka razy i bede tam rodzic , trochę bardziej ludzkie warunki sa tam w sensie byłam np na sali 2ce a to zdecydowanie lepsze niz 5 osób na sali jak w Bytomiu ... Ale pewnie bede chodzić tez do Tomanka bo ma mega dobry sprzęt

Straw nie , chyba potem pójdę do poprzedniego lekarza ordynatora z siemianowic kilka razy i bede tam rodzic , trochę bardziej ludzkie warunki sa tam w sensie byłam np na sali 2ce a to zdecydowanie lepsze niz 5 osób na sali jak w Bytomiu ... Ale pewnie bede chodzić tez do Tomanka bo ma mega dobry sprzęt
Ja w ciazy jeszcze nie jestem, ale jak bede to na bank w Bytomiu na 5ce, bo jestem strasznie zadowolona z opieki w tym szpitalu i tam podobno najgorsze przypadki przywoza z ktorymi w innych szpitalach sobie nie radza. No i ufam chyba tylko w sumie swojemu lekarzowi, wiec ja to na 100% tam chce rodzic.

No ten ordynator tez wiele
Lat tam pracował wiec bardzo możliwe jesu to co mówisz :) na szczęście w siemianowicach tez bardzo fajnie wszystko sie odbywało wiec :) a potem po porodzie jednak 2ka to ogromny komfort . Teraz taka znajoma ma rodzic na lubinowej w Katowicach prywatnie pytam jej czy sie nie boi ze jak cos nedzie z dzieckiem to i tak wywiozą
Go do innego szpitala to usłyszałam ze nic dziecku nie bedzie no jesu zdrowe załamka na całej linii...

reklama
Do góry