Jak sa niedrozne to ponoc boli. Ale to zalezy od progu bolu. Na zywca nie robia, przynajmniej nie slyszalam. Daja glupiego jasia i jakies czopki. Ja mialam raz w szpitalu na nfz w narkozie. Drugi raz robilam niedawno prywatnie i tez w narkozie.
Jak masz drozne to nie boli.
Wiesz...z ta droznoscia to zalezy od Ciebie czy chcesz ja robic...mozesz nie robic i die starac, a np za pol roku zrobisz i okaze sie ze niedrozne i bedziesz zalowac ze nie zrobilas.
Druga opcja zrobisz teraz i okaze sie ze sa drozne. To wszystko to loteria, a decyzja nalezy do Ciebie, nikt tu Cie nie bedzie zmuszal, my tylko piszemy co bysmy same zrobily.
A jesli chodzi o krecenie sie wokol naszych dup... Jakbys tyle razy u lekarza sciagala majty co ja to bys przywykla, 5 razy zabiegi w narkozie, gdzie masz pelno ludzi na sali operacyjnej a lezysz z dupskiem na wierzchu. Przed kazdym zabiegiem wymazy z pochwy w labolatorium, srednio co miesiac, a czasami nawet co 2 tygodnie swiece dupskiem u gina. Przywyklam. Teraz in vitro i tez bede swiecic dupskiem przed wszystkimi przy punkcji i transferze.
Chyba tyle razy majtasow nie sciagalas co ja