reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja nie wiem jak Ty to znalazłaś, ja szukałam i nic ... zatem pozostaje się tylko cieszyć :)
Ja dzisiaj siebie w lustrze nie poznałam ... pryszcz na pryszczu .. cera mega tłusta nawet po umyciu, włosy tłuste ...
szpachla tynkarska mi nawet nie pomoże ...ehh

reklama
cześć dziewczyny:) jak tam weekend? Ja w końcu mam chwilę wolnego i mogę wziąćsię za porządki bo ostatnio nie było kiedy. Za 2 dni planowana @-bardzo chciałabym,aby się nie pojawiła. Od 3 dni mam takei napady bólu w dole pleców i kłocie w prawym janiku, zmęczenie i wrażliwe sutki. Bardzo chciałabym,aby ten cykl był owocny,
Ostatnio rozmawiałam z moją gin i co do acardu jak któraś bierze, to moja powiedziała mi , że ja z racji ze mam jakies10 kg nadwagi mogę brać podczas starań nawet 150 mg ( ja mam też czynnik Vleiden i epizod zakrzepicy w przeszłości), że to nie zaszkodzi. Oczywiście przy pozytywnym teście odrazu Clexane.

Hej dziewczyny :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1457774166.819809.jpg

Tak mi wyszedł dzisiaj test !!
Ale pozniej gdzies 7 -10 min zbladł i teraz ledwo widać pod światło . Wiec nie wiem i już mam Stresa !!

Ja pikole !!!!!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457774166.819809.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457774166.819809.jpg
    246,7 KB · Wyświetleń: 225
reklama
Do góry