reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ah ten dupek :) Nessi mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze :*
Ja też od dzisiaj (18dc) biorę dupka dwa razy dziennie do 25dc... doradzcie mi, bo 25dc (wypada w piątek) gin zalecił mi, żeby odstawić dupka, zrobić bete w poniedziałek i jak będzie dodatnia to zacząć brać dalej dupka... :confused: bez sensu :( zglupialam. Co myślicie?

reklama
Ja tez miałam odstawić w piątek zrobiłam betę na cito i brałam dalej bo było 7,7 nie odstawiałam przeciahnelam do poniedziałku czy wtorku kiedy powtórkę robiłam

kochane doradzicie?..czy zagniezdzeniu zawsze towarzyszy jakies plamienie albo inne objawy? i bolal mnie dzisiaj brzuch..jakby mi ktos kamienie na nim polozyl..od czego to moze byc..?czasami klulo w lewym jajniku ale to pewnie te torbiele odzywaja sie..

Ja nie plamiłam tam na dole, ale tego dnia miałam jednodniowy krwotok z nosa, co mi się nie zdarza :) Śmiałam się jeszcze, że to nie ta dziurka ;)

Ah ten dupek :) Nessi mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze :*
Ja też od dzisiaj (18dc) biorę dupka dwa razy dziennie do 25dc... doradzcie mi, bo 25dc (wypada w piątek) gin zalecił mi, żeby odstawić dupka, zrobić bete w poniedziałek i jak będzie dodatnia to zacząć brać dalej dupka... :confused: bez sensu :( zglupialam. Co myślicie?
Nie znam się kochana na tym zupełnie, więc nie pomogę :no2: przepraszam ..

ja dzisiaj zrobiłam badanie tsh, ft3 ,ft4 , morfologie ,potas, magnez, żelazo, wyniki o 13, ale pewnie będę mogła odebrać później. Mały wiru sówkę załapał i czekam aż mąż wróci. Jakie jeszcze badania mogę zrobić, żeby iść z kompletem do gina ? muszę znaleźć jakiegoś innego bo ten mój 'najlepszy w mieście' od razu bez jakichkolwiek badań udrożnianie jajowodów ;/
Ja robiłam tsh, ft3, ft4, anty tpo, morfologię, hiv, hbs, ogólne badanie moczu, usg piersi. Jeden lekarz każe więcej badań robić, inny mniej :)

Czarna Madzia współczuję takiego początku pracy ... Takich czubów nie mało :) Przy filmiku ubawiłam się :biggrin2:

Pyzia sto lat !!! Spóźnione , ale szczere :biggrin2:

Nesii
trzymam kciuki &&& Będzie dobrze

reklama
Do góry