reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ah ten dupek :) Nessi mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze :*
Ja też od dzisiaj (18dc) biorę dupka dwa razy dziennie do 25dc... doradzcie mi, bo 25dc (wypada w piątek) gin zalecił mi, żeby odstawić dupka, zrobić bete w poniedziałek i jak będzie dodatnia to zacząć brać dalej dupka... :confused: bez sensu :( zglupialam. Co myślicie?

reklama
Ja tez miałam odstawić w piątek zrobiłam betę na cito i brałam dalej bo było 7,7 nie odstawiałam przeciahnelam do poniedziałku czy wtorku kiedy powtórkę robiłam

kochane doradzicie?..czy zagniezdzeniu zawsze towarzyszy jakies plamienie albo inne objawy? i bolal mnie dzisiaj brzuch..jakby mi ktos kamienie na nim polozyl..od czego to moze byc..?czasami klulo w lewym jajniku ale to pewnie te torbiele odzywaja sie..

Ja nie plamiłam tam na dole, ale tego dnia miałam jednodniowy krwotok z nosa, co mi się nie zdarza :) Śmiałam się jeszcze, że to nie ta dziurka ;)

Ah ten dupek :) Nessi mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze :*
Ja też od dzisiaj (18dc) biorę dupka dwa razy dziennie do 25dc... doradzcie mi, bo 25dc (wypada w piątek) gin zalecił mi, żeby odstawić dupka, zrobić bete w poniedziałek i jak będzie dodatnia to zacząć brać dalej dupka... :confused: bez sensu :( zglupialam. Co myślicie?
Nie znam się kochana na tym zupełnie, więc nie pomogę :no2: przepraszam ..

ja dzisiaj zrobiłam badanie tsh, ft3 ,ft4 , morfologie ,potas, magnez, żelazo, wyniki o 13, ale pewnie będę mogła odebrać później. Mały wiru sówkę załapał i czekam aż mąż wróci. Jakie jeszcze badania mogę zrobić, żeby iść z kompletem do gina ? muszę znaleźć jakiegoś innego bo ten mój 'najlepszy w mieście' od razu bez jakichkolwiek badań udrożnianie jajowodów ;/
Ja robiłam tsh, ft3, ft4, anty tpo, morfologię, hiv, hbs, ogólne badanie moczu, usg piersi. Jeden lekarz każe więcej badań robić, inny mniej :)

Czarna Madzia współczuję takiego początku pracy ... Takich czubów nie mało :) Przy filmiku ubawiłam się :biggrin2:

Pyzia sto lat !!! Spóźnione , ale szczere :biggrin2:

Nesii
trzymam kciuki &&& Będzie dobrze

reklama
Do góry