Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tych zaleznosciach FSH i LH tez sie nie znam. Ale jest jeszcze cos takiego jak blad labolatoriumNo ja to nie wiem w co wierzyć , bo się nie znam ...
Nessi jakbys plamila na czerwono to mogloby byc juz za pozno na dupka.Nie wiem ... nie pytałam bo się zdenerwowałam jak powiedziała, że da mi dupka na wszelki wypadek ale tylko wtedy mam brać jak będe plamić na czerwono.
Piękna beta Nie rozmawiamy ze sobą od dwóch dni ani jednego słowa. Zresztą ona się praktycznie nie odzywa do nikogo z wyjątkiem swojego młodszego synusia. A i do niego mało. Ja wytrzymała jestem , siedzę sobie u siebie w pokoju i mam wszystko w D.... A tak przy okazji to mój M jakiś taki milszy dla mnie jest jakby chciał za własną matkę przeprosić...Ustały chociaż jeszcze coś tam poleci, ale nie brązowe tylko taka kawa z mlekiem, już bardziej śluz taki podbarwiony ... ale odrobinkę..
Wyniki bety z wczoraj 6347, więc chyba jest ok ... zobaczymy
A jak tam ukochana teściowa ?
Nie odzywali sie. Ale jak nie zaplaca to mam to gdzies. Nie bede sie z nimi szarpac. Ja bylam fair, a ona powinna sie wstydzic.Strawbelka a Ty jak tam się czujesz ? Odzywali się z pracy ? zapłacą Ci chociaż ?
Bo ostatni raz byłam u Niej w styczniu tuż przed @ w związku z niepłodnościa ... kazała zrobić mi wtedy w 3dc badania ... i miałam np:
FSH 8,59
LH 12,20
Powiedziała, że nie mogłam zajść bo cykl był bezowulacyjny
FSH powinno być wyższe niz LH gdyby miała być owulacja
Piękna beta Nie rozmawiamy ze sobą od dwóch dni ani jednego słowa. Zresztą ona się praktycznie nie odzywa do nikogo z wyjątkiem swojego młodszego synusia. A i do niego mało. Ja wytrzymała jestem , siedzę sobie u siebie w pokoju i mam wszystko w D.... A tak przy okazji to mój M jakiś taki milszy dla mnie jest jakby chciał za własną matkę przeprosić...
Nie odzywali sie. Ale jak nie zaplaca to mam to gdzies. Nie bede sie z nimi szarpac. Ja bylam fair, a ona powinna sie wstydzic.
Jak to Czarna Madzia mowi, karma wraca i los juz im kare wymierzy.
Ja się na tym nie znam, ale tak mi powiedziałaCo Ty mówisz?
Ja miałam w tym cyklu:
FSH 6.5
LH 7.6
Czyli dupa....