reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nie, ginka mi odpisała, że nie ma potrzeby wpadać w schize, wyniki są super i wizyta za 2 tygodnie :)
Nessi tylko niech Ci nie przyjdzie do glowy odstawiac dupka.
Ta Twoja ginka jest rypnieta, wiec zanim zrobisz cos dziwnego co ona Ci bedzie kazala zrobic albo nie zrobic to napisz tu nam;)

reklama
Nie, dupcia nie odstawiam ... myślę, że to on właśnie mi rozwiązuje problem tych plamień :tak: Ja nie wiem co jej odbiło, bo prowadziła mi pierwszą ciążę i dała mi dupka bodajże w 4 tygodniu jak zaczełam plamić bez dziwnych komentarzy .. ona chyba nie daje wiary, że to normalna ciąża jest bo jak oglądała moje wyniki badań to mówiła, że cykl bezowulacyjny i w ciąży być nie powinnam.

Dziękuję Wam za wszelakie rady ... bez Was bym dupka się bała wziąść.
Dziękuję :)

Nessi co za glupia baba z niej!!!
My Ci tu wiare dajemy i wierzymy w Twoja fasolke, a komentarzami tego babsztyla sie nie przejmuj!

Bo ostatni raz byłam u Niej w styczniu tuż przed @ w związku z niepłodnościa ... kazała zrobić mi wtedy w 3dc badania ... i miałam np:
FSH 8,59
LH 12,20

Powiedziała, że nie mogłam zajść bo cykl był bezowulacyjny
FSH powinno być wyższe niz LH gdyby miała być owulacja

reklama
Do góry