reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

dziewczyny &&&&&&& za wizyty i iza &&&&&&& za dobry przyrost bety

ja totalnie odpuściłam w tym miesiącu, nic nie licze nie mierze
wczoraj sie naczytałam że babeczka z amh 1,00 bardzo długo starała sie o ciąze, in vitro 3 próby niz nie wyszło i po 10 latach zaszła naturalnie
ja mam amh 1,06 wieć liczę na cud , może kiedys się uda...
nonni c wszystklei badania będę robiła w styczniu 2017

reklama
Przeczytałam... Szczerze to takie mącenie wody. W zasadzie brak konkretów. Same domniemywania. No muszą się pojawiać kontrastujace z sobą opinie dotyczące wszystkiego to normalne. Mnie musi wystarczyć opinia dobrego lekarza do którego mam zaufanie. Nie chcę doszukiwać się drugiego dna bo wszystko ma dwie strony medalu.
Lenaka kazdy ma swoj rozum. Jeden oleje ten tekst a drugi sie nim przejmie.
Kazdy robi jak uwaza i nie ma co kogos na sile do czegos przekonywac.
To samo z lekarzami jeden mowi ze szkodzi, inny ze nie szkodzi, a obaj to bardzo dobrzy lekarze, wiec badz tu madry, zwariowac mozna.
Ruda jest zdania ze szkodz, ja po przeczytaniu tego tekstu wzielam go do siebie i wierze ze to moze byc prawda.
Nie mam zamiaru tu nikogo przekonywac do swoich racji, kazdy ma swoj rozum i zrobi jak uwaza.
A Ty Lenaka zapewne tak biegasz na to usg bo sie boisz po poprzednim poronieniu. Ja teraz sie zapieram ze nie bede latac, ale na 99% jestem pewna ze jak bede w ciazy bede jak nienormalna latac co chwile na usg, bo bede posrana ze strachu ze moj organizm znow zabije zarodek. Wiec nie ma co dyskutowac o szkodliwosci, bo strach u nas wygrywa!!!

dziewczyny &&&&&&& za wizyty i iza &&&&&&& za dobry przyrost bety

ja totalnie odpuściłam w tym miesiącu, nic nie licze nie mierze
wczoraj sie naczytałam że babeczka z amh 1,00 bardzo długo starała sie o ciąze, in vitro 3 próby niz nie wyszło i po 10 latach zaszła naturalnie
ja mam amh 1,06 wieć liczę na cud , może kiedys się uda...
nonni c wszystklei badania będę robiła w styczniu 2017
Ja mam amh 0,855 i bardzo szybko zaszlam w dwie ciaze, pierwsza w pierwszym cyklu, po wycieciu torbieli, druga w 3 cyklu po poronieniu. Tylko u mnie inna sprawa, bo komorki nk mi zabijaly zarodek.
Teraz ide na in vitro bo drugi jajowod tez mi sie zapchal i nie chce juz przepychac.
To nie tak ze jak niskie amh to nie mozna zajsc, moga byc inne problemy i dlatego jest problem.

Ja mam amh 0,855 i bardzo szybko zaszlam w dwie ciaze, pierwsza w pierwszym cyklu, po wycieciu torbieli, druga w 3 cyklu po poronieniu. Tylko u mnie inna sprawa, bo komorki nk mi zabijaly zarodek.
Teraz ide na in vitro bo drugi jajowod tez mi sie zapchal i nie chce juz przepychac.
To nie tak ze jak niskie amh to nie mozna zajsc, moga byc inne problemy i dlatego jest problem.
no co Ty babka z kliniki powiedziała mi że tylko in vitro lub adopcja komórki!!!
a długo sie starałaś?

no co Ty babka z kliniki powiedziała mi że tylko in vitro lub adopcja komórki!!!
a długo sie starałaś?
Kotek ja mialam duzo innych problemow.
Staralam sie chyba od 2 lat jak dobrze pamietam. Ale dopiero po wycieciu torbieli odrazu zaszlam, bo ona mi blokowala. Potem po poronieniu w 3 cyklu, teraz od czerwca nic, ale wyszlo ze 2 jajowody juz niedrozne.
Kotek porob jeszcze jakies badania bo watpie w to ze takie amh moze byc problemem, wrecz nie wierze.
Pisala mi kiedys dziewczyna na forum ze ona miala amh jeszcze nizeze ode mnie i w ciaze zachodzila bardzo szybko, tylko je tracila bo miala jeszcze cos z immunologia. Teraz juz chyba urodzila dzieciaczka.

Kotek z tym niskim amh chodzi o to ze musimy sie spieszyc z ciaza, bo rezerwa nam maleje i wiadomo z kazdym cyklem jest mniej. Wiec automatycznie czas nam ucieka, ale to nie znaczy ze z taka rezerwa tylko in vitro, albo adopcja komorek. Dla mnie to bzdura. Mi nigdy nie proponowal nikt in vitro ze wzgledu na moje amh, a chodze do dobrych lekarzy.

Uuuu to będzie gimnastyka na poziomie olimpijskim ;) myślę że w zupełności takie chusteczki wystarczą. Ją jeszcze stosowalam kiedyś taką mgiełkę odswieżającą z probiotykiem, przed wizytą u gina fajnie się sprawdzało jak nie miałam możliwości kąpieli między pracą a wizytą.

A ile tego acardu bierzesz? A w skutkach ubocznych są takie objawy? Ja nie przypominam sobie czegoś takiego u siebie.

Już niedługo wszystkie wątpliwości będą rozwiane o 19 mam wizytę to przemagluje doktorka a Wy szykujcie się na wykład bo taka mądra będę ;):D

Ruda właśnie co z pierogami?
Śniły mi się pierogi i mam na nie straszną ochotę ale lepić dziś nie będę miała czasu więc pojedziemy pewnie do restauracji co ma fantastyczne pierogi w ofercie :) hura :D:p

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&& jestem dobrej myśli, to będzie dobry dzień :)
Biorę jedna dziennie więc to nie jest wielka dawka. Nie pamiętam co pisało a ulotkę już wrzuciłam...

Dajesz mi nadzieję :)
Dziękuję Ci za informacje.
Kliniki czasem chcą naciągnąć na kasę.
musze pogadac z mężem żeby iśc szybciej sie badać, bo jak mam isc sama to chyba bez sensu
jak robiłam badanie amh to w komentarzu miałam napisane lipemia, robiłam poziom glicerydów i sa w normie ale to jeszcze musze skonsultować z lekarzem

reklama
Dajesz mi nadzieję :)
Dziękuję Ci za informacje.
Kliniki czasem chcą naciągnąć na kasę.
musze pogadac z mężem żeby iśc szybciej sie badać, bo jak mam isc sama to chyba bez sensu
jak robiłam badanie amh to w komentarzu miałam napisane lipemia, robiłam poziom glicerydów i sa w normie ale to jeszcze musze skonsultować z lekarzem
To ja mam amh 0,855 ale lipemi nie mialam. Nawet nie wiem co to jest???

Do góry