reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Jejku jest już tak późno a ja jeszcze nie śpię. Jak już zasnę to budzę się w nocy sto razy a to siku a to przy każdej zmianie pozycji, a rano wstaje tak o 6 i jestem na równych nogach i mimo że niewyspana to spać dłużej nie mogę :confused: Tyle że tak miedzy 13 a 15 muszę mieć drzemkę. Weekend dla odmiany cały przespałam no nie nadążam za sobą :) a jakie sny piękne miałam ostatnie trzy dni. Albo spaceruje z wózkiem, albo ubieram takiego małego skarbusia a tej minionej nocy to cały czas karmiłam i nie mogłam za bardzo iść spać bo miałam tyle pokarmu że nakarmilam dzieciątko i jeszcze musiałam ściągać :) noooo to wiadomo czemu taka niewyspana jestem tyle zajęć mam w nocy ;) ciekawe co dziś się przyśni :)
To ja dopijam mleczko i się kładę. Pięknych snów kochane :-*

Dziewczynki moje kochane :) pytanko mam :) Wczoraj (14dc) pęcherzyk miał 20mm, a dzisiaj zauważyłam śluz płodny - taki na maxa ;) myślicie że mógł już pęknąć?

No jasne Kate:) Działaj!:))

Czesc dziewczyny.
Wpadlam zobaczyc co u was. Gratulacje nowym mamom. Bardzo sie ciesze.
Pyzia. Strawbelka. Layra. Lux. Czarna co u was. Mam nadzieje ze nie odpuscilyscie.
Trzymam za was kciuki i mysle o was ;)

A u mnie kochana bez zmian:)) Czekam na przyszły cykl i nie moge sie doczekac!!
Ten cykl skreśliłam bo bez stymulacji moje ciało za wiele nie zdziała:p A w przyszłym stymulacja mega dawka clo (od 2 do 9 dc), monitoring i owocna współpraca z mężem:p Mam nadzieje że ten lek jeszcze na mnie działa:D

Mam pytanie, czy chusteczki nawilżone po całym dniu pracy - odświezą mnie przed wizytą u gina ?:D
Bo mam tylko do dyspozycji szkolny zlew i zero prywatności :D
To dopiero sztuka ...

Dzień dobry wszystkim :)
Nessi ja zawsze biorę takie dla dzieci albo do higieny intymnej. Sprawdzają się wystarczająco.
Ruda jak tam twoje pierogi,dojechały? :D
Dziewczyny która brała acard? I czy miała po nim przyspieszone tętno?
Miłego dnia kochane i spokojnych wizyt :*

Dzień dobry wszystkim :)
Nessi ja zawsze biorę takie dla dzieci albo do higieny intymnej. Sprawdzają się wystarczająco.
Ruda jak tam twoje pierogi,dojechały? :D
Dziewczyny która brała acard? I czy miała po nim przyspieszone tętno?
Miłego dnia kochane i spokojnych wizyt :*
Pyzia ja teraz biorę i nic nie zauważyłam:)) a czemu pytasz?:)

reklama
Bo jakiś czas temu zaczęłam brać bo pisałyście że dobrze wpływa na ukrwienie macicy a to sprzyja zagnieżdżaniu. A od jakiś trzech czy czterech dni mam przyspieszone tętno. I tak sobie pomyślałam że jak acard wpływa na ukrwienie naczyń to pewnie od tego. No chyba ze od nerwów..

Do góry