Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takiej sytuacji w razie czego to na pewno Cię uniewinnią więc nie hamuj się z emocjamiA go udusze jak go dorwe a jak mi zjedli to nie recze za siebie :-)
O czyżby już dziś miało mi się rozjaśnić w głowie zaraz biorę się do czytania i zagadka Dopplera będzie rozwiązanaLink do: Doppler - zaglądanie do tętnic i żył czyli jednak badanie przepływów
Dziewczynki moje kochane pytanko mam Wczoraj (14dc) pęcherzyk miał 20mm, a dzisiaj zauważyłam śluz płodny - taki na maxa myślicie że mógł już pęknąć?
Czesc dziewczyny.
Wpadlam zobaczyc co u was. Gratulacje nowym mamom. Bardzo sie ciesze.
Pyzia. Strawbelka. Layra. Lux. Czarna co u was. Mam nadzieje ze nie odpuscilyscie.
Trzymam za was kciuki i mysle o was
Pyzia ja teraz biorę i nic nie zauważyłam) a czemu pytasz?Dzień dobry wszystkim
Nessi ja zawsze biorę takie dla dzieci albo do higieny intymnej. Sprawdzają się wystarczająco.
Ruda jak tam twoje pierogi,dojechały?
Dziewczyny która brała acard? I czy miała po nim przyspieszone tętno?
Miłego dnia kochane i spokojnych wizyt :*