reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bo jakiś czas temu zaczęłam brać bo pisałyście że dobrze wpływa na ukrwienie macicy a to sprzyja zagnieżdżaniu. A od jakiś trzech czy czterech dni mam przyspieszone tętno. I tak sobie pomyślałam że jak acard wpływa na ukrwienie naczyń to pewnie od tego. No chyba ze od nerwów..

A to nie słyszałam o takiej zależności... może to rzeczywiście od nerwów;(

Lena tak oczywiście. Jak ma ci was to uspokoić to jasne :-)

Lena jak czytam to tak miałam na usg serduszko na czerwono. Na każdym usg ale w 7 tyg nie sluchalismy. Dopiero w 9 przez chwilkę. Ale nie mam pojęcia czy to takie Doplerowskie
Dowiem się alr już pewnie wy szybciej się dowiecie bo ja mam daleko do wizyty.

Kochana na 15.15 mam być ale o której wejdę to nie wiem bo u mojej Pani doktor to różnie a przeważnie z opóźnieniem ;) A Ty jak się czujesz? Robiłaś drugą betę?
Madzia pewnie tak,niestety... Ja nerwus jestem straszny.

Pyzia jak masz dobre przeczucia to się tego trzymaj i wyluuuuuzuj!:))
To że mi nie wyszło a miałam przeczucie nic nie znaczy:))
Mam nadzieje że dziś pochwalisz nam się po wizycie:D

Mam pytanie, czy chusteczki nawilżone po całym dniu pracy - odświezą mnie przed wizytą u gina ?:D
Bo mam tylko do dyspozycji szkolny zlew i zero prywatności :D
To dopiero sztuka ...
Uuuu to będzie gimnastyka na poziomie olimpijskim ;) myślę że w zupełności takie chusteczki wystarczą. Ją jeszcze stosowalam kiedyś taką mgiełkę odswieżającą z probiotykiem, przed wizytą u gina fajnie się sprawdzało jak nie miałam możliwości kąpieli między pracą a wizytą.
Dzień dobry wszystkim :)
Nessi ja zawsze biorę takie dla dzieci albo do higieny intymnej. Sprawdzają się wystarczająco.
Ruda jak tam twoje pierogi,dojechały? :D
Dziewczyny która brała acard? I czy miała po nim przyspieszone tętno?
Miłego dnia kochane i spokojnych wizyt :*
A ile tego acardu bierzesz? A w skutkach ubocznych są takie objawy? Ja nie przypominam sobie czegoś takiego u siebie.
Lena tak oczywiście. Jak ma ci was to uspokoić to jasne :-)
Lena jak czytam to tak miałam na usg serduszko na czerwono. Na każdym usg ale w 7 tyg nie sluchalismy. Dopiero w 9 przez chwilkę. Ale nie mam pojęcia czy to takie Doplerowskie
Dowiem się alr już pewnie wy szybciej się dowiecie bo ja mam daleko do wizyty.

Już niedługo wszystkie wątpliwości będą rozwiane o 19 mam wizytę to przemagluje doktorka a Wy szykujcie się na wykład bo taka mądra będę ;):D

Ruda właśnie co z pierogami?
Śniły mi się pierogi i mam na nie straszną ochotę ale lepić dziś nie będę miała czasu więc pojedziemy pewnie do restauracji co ma fantastyczne pierogi w ofercie :) hura :D:p

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&& jestem dobrej myśli, to będzie dobry dzień :)

reklama
Do góry