EM Ka
Fanka BB :)
Z monitoringiem to zależy na jakiego lekarza sie trafi - ja kiedyś chodziłam do takiego który bral tylko za pierwsza wizytę a jak przyjmował w szpitalu to nic nie brał w ogole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kotek ja bym poszla na ten monitorig, zawsze mozesz isc na nfz, czasami idzie sie z lekarzem dogadac i w szpitalu przyjmie i zrobi usg. Monitoring nie jest taki drogi.Nie, nie sprawdzałam na monitoringu
badałam tsh, ft4 i sa w normie nie pamietam który ale miałam 2,14
jak byłam u gina to jakies pęcherzyki miałam a czy pękaja to nie wiem ginka mówiła kiedys jak miałam pęcherzyk 16mm to mowiła ze owu moze byc tak za 4 dni
poszłabym tylko te wizyty tyle koztuja to trzeba miec troche kasy odłozone
Moja ginekolog bierze tylko za pierwszą wizytę przy ocenie,a potem już nie,zazwyczaj sa to dwie lub trzy wizyty.Chyba większość prywatnych lekarzy tak robi.Nie, nie sprawdzałam na monitoringu
badałam tsh, ft4 i sa w normie nie pamietam który ale miałam 2,14
jak byłam u gina to jakies pęcherzyki miałam a czy pękaja to nie wiem ginka mówiła kiedys jak miałam pęcherzyk 16mm to mowiła ze owu moze byc tak za 4 dni
poszłabym tylko te wizyty tyle koztuja to trzeba miec troche kasy odłozone
Mnie za chwilę nerwy zjedzą Niedługo wychodzę do lekarza ale mam takiego stracha tam iść jak jeszcze nigdy w życiu,a przecież albo usłyszę coś dobrego albo coś co zwykle słyszę więc sama siebie nie rozumiem...Kochane nadzieja musi być zawsze nie można jej tracić
Czy któraś już jest po wizycie? Pyzia to po 15 ma a Nessi? bo nie pamiętam.
Dziś takie delikatne mdłości wróciły i apetyt również, zaraz muszę sobie zrobić jakiś lunchyk
Aaa i mam nową zabawkę kurier mi dostarczył nowy telefon Huawei shotx chyba dobrze napisałam. No telefon rewelacja, śliczny , szybki i ma zajebisty aparat i opcje do robienia zdjęć a i obrotową kamerę. Wreszcie czuję się na maksa piękna nawet bez make-upu
Więc czas do wizyty minie dużo szybciej bo zanim ustawię mojego nowego kolegę to trochę czasu upłynie.
A jak Wam kochane czas dziś mija?
Nigdy Ci baran usg nie zrobil???To musze się zapisać najpierw spróbuje na nfz ale będę musiała przepisać sie do babki bo koles to nigdy nawet usg mi nie zrobił i kiedys stwierdził ze wymyslam sobie choroby a w cytologi po 2 tyg wyszło że mam bakterie.
Bierz brzoskwinie pod pachę i bez nerwów ogromne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& już pisałam że to będzie dobry dzieńMnie za chwilę nerwy zjedzą Niedługo wychodzę do lekarza ale mam takiego stracha tam iść jak jeszcze nigdy w życiu,a przecież albo usłyszę coś dobrego albo coś co zwykle słyszę więc sama siebie nie rozumiem...
Tak jest i nie ma prawa być inaczej :-*Pyzia kciuki zacisniete!!! Czekamy na dobre wiesci.
Lenaka u Ciebie na bank wszystko bedzie dobrze, wiec sie nie martwie, bo Twoja wizyta to tylko formalnosc