reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaka kazdy ma swoj rozum. Jeden oleje ten tekst a drugi sie nim przejmie.
Kazdy robi jak uwaza i nie ma co kogos na sile do czegos przekonywac.
To samo z lekarzami jeden mowi ze szkodzi, inny ze nie szkodzi, a obaj to bardzo dobrzy lekarze, wiec badz tu madry, zwariowac mozna.
Ruda jest zdania ze szkodz, ja po przeczytaniu tego tekstu wzielam go do siebie i wierze ze to moze byc prawda.
Nie mam zamiaru tu nikogo przekonywac do swoich racji, kazdy ma swoj rozum i zrobi jak uwaza.
A Ty Lenaka zapewne tak biegasz na to usg bo sie boisz po poprzednim poronieniu. Ja teraz sie zapieram ze nie bede latac, ale na 99% jestem pewna ze jak bede w ciazy bede jak nienormalna latac co chwile na usg, bo bede posrana ze strachu ze moj organizm znow zabije zarodek. Wiec nie ma co dyskutowac o szkodliwosci, bo strach u nas wygrywa!!!
Ja Cię kochana doskonale rozumiem i ja się nie upieram że mam rację ale potrzebuję konkretów a w tamtym artykule nie znalazłam takowych. Już zbyt wiele spraw opiera się na przypuszczeniach i domysłach a ja potrzebuję faktów. Masz sporo racji nie zaprzeczam i też nie czuję się jakoś na siłę przekonywana do czyjegoś zdania. Dziękuję bo zawsze lepiej poznać inny punkt widzenia.
Jedyne czego jestem pewna to nie skrzywdzilabym swojego dzieciątka i te badania jak wynika z moich informacji tego nie spowodują a tak jak napisałaś strach wygrywa a po badaniu jestem oazą spokoju i cieszę się dobrymi wiesciami :)

28dc z 32dc , 16dpo - test nie z pierwszego moczu - negatywny , przygasłam, aleee póki nie ma @ tkwi nadzieja ...

mi te testy owu wgl nie wychodzą

fdqgxzdvn3o6un3w.png

reklama
Nie, nie sprawdzałam na monitoringu
badałam tsh, ft4 i sa w normie nie pamietam który ale miałam 2,14
jak byłam u gina to jakies pęcherzyki miałam a czy pękaja to nie wiem ginka mówiła kiedys jak miałam pęcherzyk 16mm to mowiła ze owu moze byc tak za 4 dni
poszłabym tylko te wizyty tyle koztuja to trzeba miec troche kasy odłozone

Do góry