G
Gość
Gość
Tu jest o usg w ciazy. Kiedys to czytalam Link do: Tłuste Życie : USG to nie tylko zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytam dokładnie bo z tym co jutro się widzę nie rozmawiałam o szkodliwości usg tylko z tym drugim i sprawa będzie jasna.ok, wiem o co chodzi. Zmyliło mnie ze Ruda pisała, ze gin sprawdzał serduszko, ale nie dał "posłuchać". I tego wlasnie nie wiem jak rozumieć - czy mozna częściowego dopplera robic? Ze te naczynia migają na czerwono ale nie słuchac - i wtedy jest lepiej niz jak sie rownież słucha?
Ruda, help!
A jak możesz to zapytaj jutro czy słyszał o tym ze doppler moze byc szkodliwy dla fasolki
Aha, to koniecznie o to dopytam swojego gina.Bertha na pazdziernikowych gin ktorejs dziewczynie tez tak mowil wiec nie tylko moj :-)
Obraz pokazuje normalnie tylko bez glosu :-)
Ostatnio go namowilam na slychanie. Pawiedzial ze lepiej do 12 tygodnia nie sluchac bo to moze szkodzic.
Lenaka ja kiedys czytalam cos takiego. Tu jest o szkodliwosci usg.Zapytam dokładnie bo z tym co jutro się widzę nie rozmawiałam o szkodliwości usg tylko z tym drugim i sprawa będzie jasna.
Ann czy ja dobrze pamiętam że Ty miałaś na usg serduszko maluszka na czerwono? To wtedy było z Dopplera czy zupełnie coś innego?
Też uważam, że super randka, przede wszystkim mega seksowneKiedyś miałam z mężem taką całą randkę że niby się zbyt dobrze nie znamy tyle co z widzenia nic więcej. Byliśmy na kolacji mogliśmy kreować swój życiorys jak chcemy i być kim chcemy no i zaiskrzylo i dałam się zaprosić do hotelu no na pierwszej randce tylko nie oceniajcie że jestem łatwa a swoją drogą nie wiedziałam że jest tak trudno o pokój w sobotę wieczorem jeździliśmy półtorej godziny ale się nie poddalismy i nie wróciliśmy do domu. Udało się randka była mega
U mnie Czarno biały bez żadnych kolorowych i migajacych fragmentów to taki standard standardów taki zwykły najzwyklejszy obraz i na nim widać jasny migajacy punkcik ale nie czerwony tylko zwykły biały. I jak włączy głośnik to słychać bicie serduszka. Jutro pokażę. No i dopytam lekarza.Aha, to koniecznie o to dopytam swojego gina.
Jeszcze wyżej - odpowiadając na posta lenaki proszę o wytłumaczenie dokładnie tego słuchania - jakbyś mogła mi jak krowie na rowie wytłumaczyć to byłabym wdzięczna czy obraz pokazuje ci z tymi czerwonymi mrygajacymi przepływami, tylko głosu nie włącza? Czy obraz czarno biały pokazuje tylko i te mrygajacymi lepiej dopiero po 12 tyg?
Przeczytałam... Szczerze to takie mącenie wody. W zasadzie brak konkretów. Same domniemywania. No muszą się pojawiać kontrastujace z sobą opinie dotyczące wszystkiego to normalne. Mnie musi wystarczyć opinia dobrego lekarza do którego mam zaufanie. Nie chcę doszukiwać się drugiego dna bo wszystko ma dwie strony medalu.Lenaka ja kiedys czytalam cos takiego. Tu jest o szkodliwosci usg.
Ja nikogo nie chce przekonywac ze to szkodliwe czy nie szkodliwe...wklejam linka, bo duzo pytan dzis o to, a tu jest wszystko wyjasnione i opisane Link do: Tłuste Życie : USG to nie tylko zdjęcie
PolecamTeż uważam, że super randka, przede wszystkim mega seksowne
Ulala... chyba namówie mojego M.