reklama
Odnośnie imion to stwierdziłam, że dziecko samo sobie wybierze. Tak jak moi rodzice, urodziłam się 21. 08 w Joanny Darce
Asia ja sie zastanawiam dlaczego ludzie daja takie imiona dzieciom.
Czy dlatego ze chca zeby ich dziecko sie wyroznialo, czy moze mysla ze z takim imieniem dziecko bedzie mialo lepsze zycie, albo bedzie Kims lepszym.
Mi sie podobaja zwykle polskie imiona
pyzia-75
Fanka BB :)
Lenka cieszę się ze humor ci dopisuje bo przynajmniej nie myślisz negatywnie
Ja powoli idę spać i oby te godziny minęły jak najszybciej. Oby już było po wizycie obojętnie co na niej usłyszę. Denerwuje się strasznie ale staram się myśleć pozytywnie... Dobranoc laseczki :*
Ja powoli idę spać i oby te godziny minęły jak najszybciej. Oby już było po wizycie obojętnie co na niej usłyszę. Denerwuje się strasznie ale staram się myśleć pozytywnie... Dobranoc laseczki :*
lenaka
Tzn ja nie wiem jak to działa tak do końca ale jak mówił sprawdzam na Dopplerze to widziałam naczynia krwionośne na czerwono i tak migotaly jakby no nie wiem jak to określić no i wtedy moje dziecko nie migotalo, serduszko nie biłoA jak wiadomo ze doppler włączony? Ruda - ty mówiłaś, ze badał czy serduszko bije ale nie dał posłuchać. Co to tak naprawdę znaczy? Zbadał ile ma uderzeń na minutę czy tylko widzial na normalnym usg ze sa przepływy krwi w serduszku wiec jest ok?
A teraz mam normalne standardowe czarno białe widać tylko na monitorze małą plamke jasną pulsującą czyli serduszko. No nie wiem jak to inaczej opisać tak logicznie ale jutro będę u tego co ma Dopplera to zapytam dokładnie
Jeszcze będzie prosić o panią pielęgniarke albo policjantkęA mój sie normalnie wstydzi jak chce mu zatańczyć czy odegrać jakaś scenkę normalnie skrępowany jest mówi ze do mnie to nie pasuje, bo ja taka grzeczna ułożona kobieta jestem...
Ech.. Nie wie co traci
Kiedyś miałam z mężem taką całą randkę że niby się zbyt dobrze nie znamy tyle co z widzenia nic więcej. Byliśmy na kolacji mogliśmy kreować swój życiorys jak chcemy i być kim chcemy no i zaiskrzylo i dałam się zaprosić do hotelu no na pierwszej randce tylko nie oceniajcie że jestem łatwa a swoją drogą nie wiedziałam że jest tak trudno o pokój w sobotę wieczorem jeździliśmy półtorej godziny ale się nie poddalismy i nie wróciliśmy do domu. Udało się randka była mega. Ale po tym wszystkim taka refleksja ze gdyby mi teraz przyszło szukać sobie partnera i randkowac i starać się robić wrażenie i zainteresować swoją osobą to bym nie dała rady. Bardzo męcząca sprawa dobrze że byliśmy na tej randce już po ślubie i to 5 lat to mam problem z glowy
Ostatnia edycja:
lenaka
Otóż to pozytywnie dobranoc kochanaLenka cieszę się ze humor ci dopisuje bo przynajmniej nie myślisz negatywnie
lenaka
I z Tobą również :-*Niech (pozytywna) moc będzie z Wami. ;D amen ;p
ruda1991
Bertha na pazdziernikowych gin ktorejs dziewczynie tez tak mowil wiec nie tylko moj :-)
Obraz pokazuje normalnie tylko bez glosu :-)
Ostatnio go namowilam na slychanie. Pawiedzial ze lepiej do 12 tygodnia nie sluchac bo to moze szkodzic. Mowil ze co innego na.patologi ciazy ( bo zapytalam.czemu w poprzedniej ciazy tak szybko mi dali sluchac bo w 6 tygodniu jak krwawilam) powiedzial ze na patologi albo sie uda utrzumac ciaze albo nie I wtedy sluchanie przez chwile bardzo uspokaja pacjentke a to jest na plus
Strawbelka trzymam mocnoooo
Ostatnio go namowilam na slychanie. Pawiedzial ze lepiej do 12 tygodnia nie sluchac bo to moze szkodzic. Mowil ze co innego na.patologi ciazy ( bo zapytalam.czemu w poprzedniej ciazy tak szybko mi dali sluchac bo w 6 tygodniu jak krwawilam) powiedzial ze na patologi albo sie uda utrzumac ciaze albo nie I wtedy sluchanie przez chwile bardzo uspokaja pacjentke a to jest na plus
bertha
ok, wiem o co chodzi. Zmyliło mnie ze Ruda pisała, ze gin sprawdzał serduszko, ale nie dał "posłuchać". I tego wlasnie nie wiem jak rozumieć - czy mozna częściowego dopplera robic? Ze te naczynia migają na czerwono ale nie słuchac - i wtedy jest lepiej niz jak sie rownież słucha?Tzn ja nie wiem jak to działa tak do końca ale jak mówił sprawdzam na Dopplerze to widziałam naczynia krwionośne na czerwono i tak migotaly jakby no nie wiem jak to określić no i wtedy moje dziecko nie migotalo, serduszko nie biło
...
ale jutro będę u tego co ma Dopplera to zapytam dokładnie
Ruda, help!
A jak możesz to zapytaj jutro czy słyszał o tym ze doppler moze byc szkodliwy dla fasolki
Kiedyś miałam z mężem taką całą randkę że niby się zbyt dobrze nie znamy tyle co z widzenia nic więcej. Byliśmy na kolacji mogliśmy kreować swój życiorys jak chcemy i być kim chcemy no i zaiskrzylo i dałam się zaprosić do hotelu no na pierwszej randce tylko nie oceniajcie że jestem łatwa ...
Ekstra randka!!!
reklama
lenaka
Mnie bardzo uspokoiło najpiękniejsze dźwięki jakie w życiu słyszałam, szkoda że tak krótko następnym razem spróbuję jakoś może nagrać telefonem i będę słuchać do snuBertha na pazdziernikowych gin ktorejs dziewczynie tez tak mowil wiec nie tylko moj :-)