bertha
Fanka BB :)
A pytałaś o usg dopplerowskie? Bo lekarz rudej mówi ze to szkodzi, ciekawa jestem czy więcej lekarzy tez tak uważa. Mój niczego takiego nie mówił... i moze to błąd... Muszę dopytać jakiegoś innego lekarza jeszcze co uważa..Wiesz co rozmawiałam o tym z jednym lekarzem i wg niego takie standardowe badanie usg czy to dopochwowo czy przez brzuch nie jest niebezpieczne nawet co tydzień. Tak sobie myślę że może gdybym 24h/7 dni w tygodniu miała ten sprzęt jakoś podpięty to może rzeczywiście zaszkodzić, a na tą chwilę rzeczywiście nie jest dobre ale tylko dla portfela tyle że dla mojego cudu nie będę się szczypać i liczyć ile wydaje na lekarzy, badania czy leki. Ale nie będę prowadzić ciąży u dwóch lekarzy, po jutrzejszej wizycie zostanę już z jednym i wizytami co dwa tygodnie
Próbowałam znaleźć jakies informacje na internecie na ten temat, jakies artykuły, naukowe opracowania, ale nie znalazłam :/
Strasznie mnie to meczy, bo po pierwszym usłyszeniu serduszka, pare dni potem moja fasolka umarła, wiec sie zastanawiam czy to nie miało wpływu.