reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czesc dziewczyny.
Wpadlam zobaczyc co u was. Gratulacje nowym mamom. Bardzo sie ciesze.
Pyzia. Strawbelka. Layra. Lux. Czarna co u was. Mam nadzieje ze nie odpuscilyscie.
Trzymam za was kciuki i mysle o was ;)

reklama
Czesc dziewczyny.
Wpadlam zobaczyc co u was. Gratulacje nowym mamom. Bardzo sie ciesze.
Pyzia. Strawbelka. Layra. Lux. Czarna co u was. Mam nadzieje ze nie odpuscilyscie.
Trzymam za was kciuki i mysle o was ;)
Po swietach zaczynam stymulacje do in vitro, jak dobrze pojdzie to do polowy kwietnia bedzie juz po transferze:D

Lena dokładnie mamy to na co się zgadzamy. Mój też wrócił z bukietem róż i rafaello też zjedliśmy kolacje ale wcześniej miałam swoją wymarzoną kąpiel w wannie.
Ja też miałam poronienie :-( ale pierwsze dwie wizyty były w odstępie dwóch tyg a teraz mi wywalil z taką odległa data że dopiero w domu sobie uświadomiłam ile to czasu. Jakbym to w gabinecie policzyla to bym chciała przed samymi świętami. A tak muszę czekać

Ovli a zjadłam dzisiaj dwa obiady w odstępie godziny hehe też pekalam, ale kolacja z mozzarella i lekko więc może się wyspie
Mąż bardzo na plus ;)
Może za jakiś czas się zdecydujemy z lekarzem na wizyty co 3 tyg :) Ale to już na pewno po skończeniu pierwszego trymestru i jeśli nie będzie żadnych nieprawidłowości.
Na razie i ja się czuję bezpieczniej i lekarz również jak ma stałą kontrolę nad nami :) już tu tyle razy było powtarzane że lepiej iść do lekarza o jeden raz za dużo niż za mało :D;) trzymam się tego bardzo mocno ;):p
Wiecie jak to mówią strzeżonego itd :) krzywda nikomu się nie dzieje a ja czuję się pewniej, więc oby jutro szybko nadeszło :) nie mogę się doczekać tego boskiego widoku :)

Ale ładnie jecie a ja tak brzydko przez to przeziębienie :( może jakieś owocki w siebie wepchnę albo jogurt sama nie wiem nic smaku nie ma do dupy.

Przykład dobrze zróżnicowanej diety ;)
A kiedy @ miała się pojawić? Może jednak to winko będzie musiało sporo poczekać ;):D:)
Dzisiaj mam 43 dc test robiłam w sobotę oczywiscie negatywny ;( i na pewnie pozytywnego nie bedzie w tym cyklu , po prostu @ spóźnia się czasami tak mam .ohh
I wkurza mnie to ;( bo od tego Że nie mam @ chodzę jak balon !!!napuchnięta i ciagle chce mi się jesc ;(

Dziewczynki moje kochane :) pytanko mam :) Wczoraj (14dc) pęcherzyk miał 20mm, a dzisiaj zauważyłam śluz płodny - taki na maxa ;) myślicie że mógł już pęknąć?
Czemu nie, choć ja to mam niewielkie pojęcie o tymbale tak czy siak to bardzo miłego wieczorku życzę ;);););) i długiej nocy ;):p

reklama
Dzisiaj mam 43 dc test robiłam w sobotę oczywiscie negatywny ;( i na pewnie pozytywnego nie bedzie w tym cyklu , po prostu @ spóźnia się czasami tak mam .ohh
I wkurza mnie to ;( bo od tego Że nie mam @ chodzę jak balon !!!napuchnięta i ciagle chce mi się jesc ;(
To pizdowata ta @ albo niech się pojawi i będzie sprawa jasna no i nowy cykl=nowa szansa albo najlepiej niech się nie pojawia wcale tylko żeby dwie krechy się pojawiły :)

Do góry