reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Udało mi się wyleczyć/podleczyć pęcherz bo tragicznie mnie już bolało i szczypało, na szczęscie urosept pomógł. Nie denerwuję się, jestem spokojna, oprócz braku @ nie mam żadnych dolegliwości - jedynie może ciut większy apetyt. Powiedziałam szefowi o ciąży, powiedział, że to nie problem i że jeśli w ''firmie'' pracują same kobiety, wręcz coś normalnego - nie będzie mi robił problemów, ba był nawet wdzięczny za szczerość ...ponieważ osoba z poprzedniego zastępstwa nie powiedziała, że była w 3 miesiącu ciąży i zaraz po podpisaniu praktycznie umowy poszła na zwolnienie. Więc jestem na zastępstwie, zastępstwa - 3-cia na tym etacie z ciążą hahahah :D
Wizyta u gina dopiero w tą środę,- sama kazała mi przyjechać trochę później by coś można już konkretnego na usg zobaczyć, więc ..zobaczymy ''ktosia'' na dniach :)

Shiira
pyzia-75

trzymam za Was kciukasy :tak: a na stresa polecam puszkę brzoskwiń :) Na mnie działa cuda ..
lenaka - a Tobie ogórka kwaszonego z czekoladą - mniami :D

reklama
Udało mi się wyleczyć/podleczyć pęcherz bo tragicznie mnie już bolało i szczypało, na szczęscie urosept pomógł. Nie denerwuję się, jestem spokojna, oprócz braku @ nie mam żadnych dolegliwości - jedynie może ciut większy apetyt. Powiedziałam szefowi o ciąży, powiedział, że to nie problem i że jeśli w ''firmie'' pracują same kobiety, wręcz coś normalnego - nie będzie mi robił problemów, ba był nawet wdzięczny za szczerość ...ponieważ osoba z poprzedniego zastępstwa nie powiedziała, że była w 3 miesiącu ciąży i zaraz po podpisaniu praktycznie umowy poszła na zwolnienie. Więc jestem na zastępstwie, zastępstwa - 3-cia na tym etacie z ciążą hahahah :D
Wizyta u gina dopiero w tą środę,- sama kazała mi przyjechać trochę później by coś można już konkretnego na usg zobaczyć, więc ..zobaczymy ''ktosia'' na dniach :)

Shiira
pyzia-75

trzymam za Was kciukasy :tak: a na stresa polecam puszkę brzoskwiń :) Na mnie działa cuda ..
Super szef :)
Cholera sklep zamknięty a w domu nie mam brzoskwiń w puszce :D jutro kupię ;) i może jakoś wytrzymam do środy ;)

Shiira
pyzia-75

Brzoskwinie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Właśnie mąż się ubiera i pędzi do sklepu, oszz ale smaka mi narobiłaś aż się obslinilam ;)
Ja to raz mam objawy ciążowe innym razem nie mam i tak świruję. Czyli obie w środę wizytujemy :)
Fajnie szef się zachował, tak powinien każdy w gruncie rzeczy ale niestety jest z tym problem.

Miałam fazę na ogórki kwaszone, ale teraz to tylko brzoskwinie :-p Jak byłam dzieckiem to uwielbiałam syrop z nich ten pić, ale teraz za słodki dla mnie :)

Ja w środę też mam wizytę. A brzoskwinie kupię i zrobię sobie z nimi sernik na zimno :) Zamiast tortu urodzinowego ;)

Hej dziewczyny ja dzisja na słodko cały dzien !! Najpierw byłam z koleżanką na kawie i rogaliku a później upiekłam ciasto drożdżowe z truskawkami ;)

A teraz mam doła !!! Okresu brak a to już 42 dc i test negatywny !!!

Wiecie co mi się chyba nigdy nie uda !!! Zreszta tracę nadzieję !!! I chęci do dalszych starań .

Zaraz w rakietę i spidalam na księżyc ;(

Miłej nocki[/ATTACH]

PrePraszam że nie odniosłam się do żadnej z was !! Tylko myślałam o sobie ale jestem dzisiaj zdołowana ;( rzadko mam tak ale się zdarza

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457304290.755214.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457304290.755214.jpg
    390,7 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Nie tylko ja mam załamanie patrzę ... 2 bliskie koleżanki też zaczynają starania ,jakoś mnie to dobiło, pewnie im się uda a ja nic i nic. Ciglę pytali kiedy my drugie, w końcu powiedziałam, że chcemy ale nie wychodzi, teraz mam wrażenie że każdy mi odlicza ile to już miesięcy nie możemy ... to mój 15 dpo, wcześnie była,bo @ dopiero 13, sucho, cycki ani drgną, w sumie musiałby być to złoty strzał, bo darowaliśmy sobie do czasu aż nie było po owu .. wtedy znowu jak maniaczka zaczęłam poszukiwać objawów, czytać inne fora. Jak odłączyć się od tego planowania, szukania ??? ;(( musiałam się pożalić.

Hej dziewczyny ja dzisja na słodko cały dzien !! Najpierw byłam z koleżanką na kawie i rogaliku a później upiekłam ciasto drożdżowe z truskawkami ;)

A teraz mam doła !!! Okresu brak a to już 42 dc i test negatywny !!!

Wiecie co mi się chyba nigdy nie uda !!! Zreszta tracę nadzieję !!! I chęci do dalszych starań .

Zaraz w rakietę i spidalam na księżyc ;(

Miłej nocki[/ATTACH]

PrePraszam że nie odniosłam się do żadnej z was !! Tylko myślałam o sobie ale jestem dzisiaj zdołowana ;( rzadko mam tak ale się zdarza
Słonko kochane nie dołuj się <3 Zobacz ile lat ja próbuję a jeszcze się nie poddałam. Musisz wierzyć bo to nas trzyma ;)

reklama
Ovli, ankamaz kochane tak jak pisze Pyzia trzeba wierzyć. Uda się na pewno :)

Ja dziś wstalam z bólem gardła i lekko zapchanymi zatokami cholera co mogę na to wziąć? Z tego co się zdążyłam zorientować to *spam* ma serię leków dla kobiet w ciąży a czy któraś z Was stosowala i może polecić? Czy myślicie ze są w 100% bezpieczne bąbelka?

Do góry