NeSSi
Moderatorka
Udało mi się wyleczyć/podleczyć pęcherz bo tragicznie mnie już bolało i szczypało, na szczęscie urosept pomógł. Nie denerwuję się, jestem spokojna, oprócz braku @ nie mam żadnych dolegliwości - jedynie może ciut większy apetyt. Powiedziałam szefowi o ciąży, powiedział, że to nie problem i że jeśli w ''firmie'' pracują same kobiety, wręcz coś normalnego - nie będzie mi robił problemów, ba był nawet wdzięczny za szczerość ...ponieważ osoba z poprzedniego zastępstwa nie powiedziała, że była w 3 miesiącu ciąży i zaraz po podpisaniu praktycznie umowy poszła na zwolnienie. Więc jestem na zastępstwie, zastępstwa - 3-cia na tym etacie z ciążą hahahah
Wizyta u gina dopiero w tą środę,- sama kazała mi przyjechać trochę później by coś można już konkretnego na usg zobaczyć, więc ..zobaczymy ''ktosia'' na dniach
Shiira
pyzia-75
trzymam za Was kciukasy a na stresa polecam puszkę brzoskwiń Na mnie działa cuda ..
lenaka - a Tobie ogórka kwaszonego z czekoladą - mniami
Wizyta u gina dopiero w tą środę,- sama kazała mi przyjechać trochę później by coś można już konkretnego na usg zobaczyć, więc ..zobaczymy ''ktosia'' na dniach
Shiira
pyzia-75
trzymam za Was kciukasy a na stresa polecam puszkę brzoskwiń Na mnie działa cuda ..
lenaka - a Tobie ogórka kwaszonego z czekoladą - mniami