reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziękuję za każde miłe słowo :* Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy.Po przeprowadzce do Grodziska nie mam tu znajomych,raptem dwie koleżanki,które trzymają kciuki aczkolwiek nie są wstanie mnie zrozumieć tak do końca bo mają dzieci...Dlatego wasze słowa tak bardzo podtrzymują mnie na duchu :)

Pyzia trzymam kciuki za wizytę w środę:))

Izuś - są już wyniki bety?

reklama
Ankamaz i tak nic nie wypatrza a ty się nie stresuj i jak nie chcesz pytań to po prostu im grzecznie powiedz ze to dla was trudne i jak się uda dasz im sama znać.

NeSSi to kciuki za wizytę :-) A który masz tydzień?
Fajnie szef zareagował :-)

Ovli o jaka pyszna kawa :-D i rogalik aż się zaslinilam ;-)
Nie trać nadziei :-*

Ankamaz ja rozumiem że powiedziałaś o staraniach ile można słuchać kiedy dziecko dlaczego nie ma rodzeństwa.
I tobie się uda :-*

Pyzia bo ciebie to tylko naśladować z twoją siła ;-) :-*

Lena ja nigdy nie stosowałam więc nie doradze

Iza super że jest już pecherzyk :-) A co znaczy ta macica dwurozna?

Lena a wiesz ze tez ostatnio mi się nie chce pisać na wątku naszym. Jakoś tak nie mogę się wczuć w problemy pazdziernikowek :-/

Nie wiem który to tydzień ... gubię się ... 5 tydzień i 2 dzień, to 6 tydzień czy 5 ?:)
Pyzia trzymam kciuki, My razem w środę na wizytę :)
Iza - skoro jest jajeczko -pęcherzyk ...:tak: to się udało

Nie :( i płakać mi się chce bo nie wierze,myślę że te wyniki są pozytywne przez te pir...torbiele.
Po pierwsze nie słyszałam teorii o pozytywnej becie przez torbiel.
Po drugie lekarz potwierdził już obecność pęcherzyka ciążowego.
Po trzecie torbiele powinny się wchłonąć pod wpływem wysokiego progesteronu i nie ma o się nimi przejmować.
Po czwarte za chwilkę usłyszysz serduszko twojego maleństwa i przestaniesz się martwić:))

CzarnaMadzia jest coś takiego niestety jak hcg podwyższone przy torbielach ... ale nie wszystkich.
Myślę Iza, że powinnaś sprawdzić sobie bete jeszcze raz ... jak przyrasta to jest OK. Przy torbielach jest niezmieniona :tak: ciągle na tym samym poziomie

reklama
Do góry