reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Kochane staraczki..wrocilam z prywatnej wizyty..torbiele potwierdzone + doszło że mam macicę dwurozna czy jakos tak ale kazall się tym nie przejmować..i pęcherzyk 3mm..wysłał na bete, zrobilam..o 16wyniki..

reklama
Kochane staraczki..wrocilam z prywatnej wizyty..torbiele potwierdzone + doszło że mam macicę dwurozna czy jakos tak ale kazall się tym nie przejmować..i pęcherzyk 3mm..wysłał na bete, zrobilam..o 16wyniki..
Oooo, pęcherzyk ciążowy???? Super!!!!!!! Czekamy na betę! Trzymam &&

Ja dzisiaj też idę do gina, jestem w 14dc :) zobaczymy co to tam się u mnie dzieje. Na moje oko to w tym cyklu miałam ovu dosyć wcześnie, gdzieś ok 10dc, ale to tylko mogę przypuszczenia, zobaczymy co powie lekarz po usg

NeSSi to kciuki za wizytę :-) A który masz tydzień?
Fajnie szef zareagował :-)

Ovli o jaka pyszna kawa :-D i rogalik aż się zaslinilam ;-)
Nie trać nadziei :-*

Ankamaz ja rozumiem że powiedziałaś o staraniach ile można słuchać kiedy dziecko dlaczego nie ma rodzeństwa.
I tobie się uda :-*

Pyzia bo ciebie to tylko naśladować z twoją siła ;-) :-*

Lena ja nigdy nie stosowałam więc nie doradze

Iza super że jest już pecherzyk :-) A co znaczy ta macica dwurozna?

Lena a wiesz ze tez ostatnio mi się nie chce pisać na wątku naszym. Jakoś tak nie mogę się wczuć w problemy pazdziernikowek :-/

Ruda pewnie trochę później to inaczej będzie. Jestem w stanie zrozumieć ale często się to wszystko powtarza, jakby nie pamietaly co pisały kilkanaście dni do tyłu.
Ja mam wizytę dopiero pp świętach więc się naczekam, ale na szczęście jedziemy do PL to szybko minie :-) jeszcze dwa tyg do wyjazdu i potem z górki.

@Iza02083 trzymam kciuki! Tamten lekarz tuman tylko Ci tyle nerwów zjadł ! Czasem trafia się na lekarza, który samą rozmową wyleczy, a czasem ehhh gwóźdź do trumny

@Ann_ sama nie wiem czy dobrze zrobiłam, psychicznie ulżyło, ale że jestem posiadaczką oponki brzusznej to teraz przy znajomych wciągam brzuch bo wiem, że wypatrują czy nie już hehe

@pyzia-75 nie znamy się, ale sprawiasz wrażenie osoby takiej pozytywnej, takiej ciepłej :) życzę Ci jak najlepiej z całego serduszka !

@Luxuorius wracaj Słonko do nas ! Przecież wszystkie tu mamy jeden wspólny cel, a nerwy nam tylko szkodzą w osiągnięciu go ! Chooo do nas ;)

Wiesz co nie chcę cię starszyć z tą macicą dwurożną , bo to nie jest tak do końca "nie martw się " . Ja miałam dwurozna z przegrodą i miałam 3 poronienia lekarze mówią że to przez to !!! Ostatnio byłam w szpitalu i usówali mi .

Nie starszę cię bo są kobiety ktore bez problemu donosiły ciąże to zależy jak wielka jest ta wada w macicy i pamietaj przy dwuroznych , jednorodnych itd zaleca sie oszczędny tryb życia tz wiecej odpoczywania , leżenia niż chodzenia !!!

Izuś kochana czyli najprawdopodobniej zadziało się tak jak powinno ;) Nawet gdybyś musiała leżeć za wzgledu na twoją macicę to przecież cel uświęca środki ;) Słonko trzymam z całej siły kciuki za piękną i wysoką betę,a nie jest to łatwe bo mam ponad 4 kg śledzi do smażenia :D Kochana będzie dobrze!

reklama
Dziękuję za każde miłe słowo :* Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy.Po przeprowadzce do Grodziska nie mam tu znajomych,raptem dwie koleżanki,które trzymają kciuki aczkolwiek nie są wstanie mnie zrozumieć tak do końca bo mają dzieci...Dlatego wasze słowa tak bardzo podtrzymują mnie na duchu :)

Do góry