reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Rzeczywiscie cicho ...

Ja 11 w piątek mam dostać @, ale nie będę testować. Nie tym razem. Co miesiąc to samo, więc daje sobie spokój. Zwłaszcza, że nawet nie bolą mnie piersi. Pierwszy raz odkąd pamiętam ... zawsze od owu do @ były bolesne, tkliwe, a teraz nic ! Jakbym ich nie miała. Czasem tylko zakluja jajniki. Nie jestem nawet pewna czy owu była ... dziwny cykl.
Ale aby do maja ... któraś pytała czy mój gin ma jakiś plan. Nie wiem, ale wierzę, że jakiś będzie miał. To dobry specjalista. Ufam mu :)

reklama
Mnie tez nie bolą, ale po poronieniu ani razu mnie nie bolały przed @, a wcześniej często.
Shiira, to czekamy razem na @ :)

Hej :) Ja się jakoś nie udzielam bo byście pomyślały że mam kompletnie z głową.Wariuję już przez to oczekiwanie,przez tą niepewność...Raz wierzę że jestem już w ciąży i nawet imiona wymyśliliśmy,a raz myślę że to niemożliwe i wpadam w doła...Przede mną co najmniej tydzień żeby testować,bo w środę na wizycie to tylko będzie można stwierdzić czy pęcherzyki pękły...Oszaleję :(

@bertha jesteśmy chyba na tym samym etapie :) Z moich obserwacji wynika, że dzisiaj 10 dpo. 23 dc.
To już prawie ostatni dzwonek na zostanie mamą w 2016 roku ...

@pyzia-75 pisz kobieto i nie trzymaj tego w sobie :) kiedy masz planowana @?

@NeSSi co u Ciebie? Jak się czujesz? Kiedy pierwsza wizyta?

@bertha jesteśmy chyba na tym samym etapie :) Z moich obserwacji wynika, że dzisiaj 10 dpo. 23 dc.
To już prawie ostatni dzwonek na zostanie mamą w 2016 roku ...

@pyzia-75 pisz kobieto i nie trzymaj tego w sobie :) kiedy masz planowana @?

@NeSSi co u Ciebie? Jak się czujesz? Kiedy pierwsza wizyta?
@ dopiero na 18 marca ale jestem po 10000 jednostek pregnylu,były dwa piękne pęcherzyki 19 i 17 mm,były staranki i nic niby na przeszkodzie tym razem...Boję się że pęcherzyki były puste :(

Och Pyzia nie myśl w ten sposob ... trzeba mieć nadzieję ! Ja wierzę, że Bóg w tym cyklu wynagrodzi Ci wszystkie cierpienia i zostaniesz wspaniała mamą ♡

Moja córcia właśnie się pomodlila ... O dzidziusia mamusiowego ... miałam łzy w oczach. Jest cudowna ... I taka rozumna. Moja stara malenka he he :)

Och Pyzia nie myśl w ten sposob ... trzeba mieć nadzieję ! Ja wierzę, że Bóg w tym cyklu wynagrodzi Ci wszystkie cierpienia i zostaniesz wspaniała mamą ♡

Moja córcia właśnie się pomodlila ... O dzidziusia mamusiowego ... miałam łzy w oczach. Jest cudowna ... I taka rozumna. Moja stara malenka he he :)
Masz cudowną córeczkę <3
Bardzo bym chciała bo tyle lat oczekiwań zmęczyło mnie już trochę...

Hej myszki :-* ja prawie cały weekend przespałam, czytałam wszystko na bieżąco ale byłam taka nie do życia że nawet zdania nie mogłam sklecić ;)
Dziś zaczęłam 11 tc i miliony sprzecznych myśli na sekundę ale chyba będę musiała podjechać w środę do lekarza to się upewnię że wszystko jest w porządku :)
Już mam taki brzuszek że wszystkie spodnie mnie cisną albo się nie dopinam i byłam w tym tygodniu na zakupach ale jedyny sklep z ubraniami ciazowymi w galerii w moim mieście to h&m i jest tak okrojony wybór że coś okropnego. Ale zakupiłam dwie pary spodni i koszulę. Ochh takie spodnie ciążowe to rewelacyjna sprawa, komfort 100% ;)

Shiira ale słodka i mądra córcia :) aż mi łezka poleciała, no jak taka cudowna osoba wstawia się u tego gościa to musi się udać :D a i ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Pyzia będzie dobrze, nie zamartwiaj się. Daj na luz niech teraz natura działa. Sama napisałaś że warunki były super sprzyjające. Wiem po tylu latach cholera może trafić i nie bardzo chce się uwierzyć w sukces ale trzeba uwierzyć i tego się trzymać. Ale narazie może spróbuj się troszkę zdystansować, wiem łatwo się mówi ale może choć trochę to pomoże ;) trzymam mocno kciuki &&&&&&&&

Nessi jak się kochana czujesz? Jak bąbelek? Masz już jakaś fotkę?

Ja już szykuję się do snu bo mimo przespanego prawie całego dnia już mi się oczka kleją ;)
Buziaczki kochane, dobrej nocy :-*

reklama
Hej myszki :-* ja prawie cały weekend przespałam, czytałam wszystko na bieżąco ale byłam taka nie do życia że nawet zdania nie mogłam sklecić ;)
Dziś zaczęłam 11 tc i miliony sprzecznych myśli na sekundę ale chyba będę musiała podjechać w środę do lekarza to się upewnię że wszystko jest w porządku :)
Już mam taki brzuszek że wszystkie spodnie mnie cisną albo się nie dopinam i byłam w tym tygodniu na zakupach ale jedyny sklep z ubraniami ciazowymi w galerii w moim mieście to h&m i jest tak okrojony wybór że coś okropnego. Ale zakupiłam dwie pary spodni i koszulę. Ochh takie spodnie ciążowe to rewelacyjna sprawa, komfort 100% ;)

Shiira ale słodka i mądra córcia :) aż mi łezka poleciała, no jak taka cudowna osoba wstawia się u tego gościa to musi się udać :D a i ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Pyzia będzie dobrze, nie zamartwiaj się. Daj na luz niech teraz natura działa. Sama napisałaś że warunki były super sprzyjające. Wiem po tylu latach cholera może trafić i nie bardzo chce się uwierzyć w sukces ale trzeba uwierzyć i tego się trzymać. Ale narazie może spróbuj się troszkę zdystansować, wiem łatwo się mówi ale może choć trochę to pomoże ;) trzymam mocno kciuki &&&&&&&&

Nessi jak się kochana czujesz? Jak bąbelek? Masz już jakaś fotkę?

Ja już szykuję się do snu bo mimo przespanego prawie całego dnia już mi się oczka kleją ;)
Buziaczki kochane, dobrej nocy :-*
Wypoczywaj kochana i dbaj o siebie i dzidziusia :*

Do góry