Z Warszawy. Do Grodziska niedaleko, ale Mazowieckiego.Asia a daleko masz do Grodziska? Skąd jesteś?
Ja po ostatnim poronieniu zaczęlam leczyć (narazie diagnozować) się u prof. Jerzak i w niej obecnie pokładam nadzieję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Warszawy. Do Grodziska niedaleko, ale Mazowieckiego.Asia a daleko masz do Grodziska? Skąd jesteś?
W środę mam wizytę u gina to będzie 9 dni po podaniu pregnylu.Test najwcześniej 12-14 po zastrzyku więc jeszcze mi zostało dużo czasu...Trzymam zatem kciuki! Kiedy testujesz?
Trzymam kciuki &&&& i czekam na wieściJejku jejku..od 2 godz nie dam rady spać..dzisiaj wizyta u gina..wszystkie testy wychodzą pozytywnie..jak mi powie że jednak nie udało się to oszaleje...trzymajcie kciukasy kochane
Dziękuję kochana :-* mam jeszcze taką dziwną reakcję jak patrzę w lustro takie oooooochh jakie jasne kwestia przyzwyczajenia.Lenaka slicznie wygladasz:-)
Strawbelka super ze jestes czyms zajeta. Ja mowie ze sie uda:-) takim osoba jak ty jak najbardziej pisane jest malenstwo. Bo wiem ze bedziesz najlepsza mamusia.
Lux moge zapytac jaki jest sens twojego odejscia jak dalej nas czytasz I lubisz posty dziewczyn?
Trzymam kciuki&&&&& a Ty spokojnie czekaj. Zrelaksuj się i oderwij się myślami a i czas szybko minie do testowania. Będzie dobrzeW środę mam wizytę u gina to będzie 9 dni po podaniu pregnylu.Test najwcześniej 12-14 po zastrzyku więc jeszcze mi zostało dużo czasu...
E tam...zleci...Ja jak starałam się na jesieni to przez 2 miesiące wyczekiwałam, czy to aby już. Trzeciego miesiąca zupełnie odpuściłam i zajęłam się przygotowaniami do świąt. W Wigilię zrobiłam test, bo sobie myślę, że jak będę pić to lepiej sprawdzić i ku mojemu zaskoczeniu wyszedł pozytywny.W środę mam wizytę u gina to będzie 9 dni po podaniu pregnylu.Test najwcześniej 12-14 po zastrzyku więc jeszcze mi zostało dużo czasu...