reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja próbowałam u wielu lekarzy w Poznaniu bez skutku przez 20 lat... Trzy lata temu przeprowadziłam się do Grodziska Wielkopolskiego i ponad rok zwlekałam z pójściem do tej kobiety.W końcu poszłam i dowiedziałam się że będę miała dziecko jeśli chcę tylko trzeba nad tym trochę popracować ;) I tak pracujemy od roku,teraz mam nadzieję że się udało ale jeszcze za wcześnie żeby coś stwierdzić...Oszaleję z tym czekaniem :D

Lenaka slicznie wygladasz:-)

Strawbelka super ze jestes czyms zajeta. Ja mowie ze sie uda:-) takim osoba jak ty jak najbardziej pisane jest malenstwo. Bo wiem ze bedziesz najlepsza mamusia.

Lux moge zapytac jaki jest sens twojego odejscia jak dalej nas czytasz I lubisz posty dziewczyn?

Lenaka slicznie wygladasz:-)

Strawbelka super ze jestes czyms zajeta. Ja mowie ze sie uda:-) takim osoba jak ty jak najbardziej pisane jest malenstwo. Bo wiem ze bedziesz najlepsza mamusia.

Lux moge zapytac jaki jest sens twojego odejscia jak dalej nas czytasz I lubisz posty dziewczyn?
Dziękuję kochana :-* mam jeszcze taką dziwną reakcję jak patrzę w lustro :eek: takie oooooochh jakie jasne ;) kwestia przyzwyczajenia.

W środę mam wizytę u gina to będzie 9 dni po podaniu pregnylu.Test najwcześniej 12-14 po zastrzyku więc jeszcze mi zostało dużo czasu...
E tam...zleci...Ja jak starałam się na jesieni to przez 2 miesiące wyczekiwałam, czy to aby już. Trzeciego miesiąca zupełnie odpuściłam i zajęłam się przygotowaniami do świąt. W Wigilię zrobiłam test, bo sobie myślę, że jak będę pić to lepiej sprawdzić i ku mojemu zaskoczeniu wyszedł pozytywny.

reklama
W lutym wiedziałam że cykl stracony jeszcze zanim mi lekarka o tym powiedziała,jakoś tak intuicyjnie ;) A teraz cały czas myślę że się udało i już,zobaczymy czy intuicja mnie nie zawiedzie...Gdyby się nie udało to byłoby chyba największe rozczarowanie z cały 20 lat.... :( Nawet to mikro poronienie w listopadzie nie było tak straszne jak myśl o tym że teraz mogłoby się nie udać....

Do góry