reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja próbowałam u wielu lekarzy w Poznaniu bez skutku przez 20 lat... Trzy lata temu przeprowadziłam się do Grodziska Wielkopolskiego i ponad rok zwlekałam z pójściem do tej kobiety.W końcu poszłam i dowiedziałam się że będę miała dziecko jeśli chcę tylko trzeba nad tym trochę popracować ;) I tak pracujemy od roku,teraz mam nadzieję że się udało ale jeszcze za wcześnie żeby coś stwierdzić...Oszaleję z tym czekaniem :D

Lenaka slicznie wygladasz:-)

Strawbelka super ze jestes czyms zajeta. Ja mowie ze sie uda:-) takim osoba jak ty jak najbardziej pisane jest malenstwo. Bo wiem ze bedziesz najlepsza mamusia.

Lux moge zapytac jaki jest sens twojego odejscia jak dalej nas czytasz I lubisz posty dziewczyn?

Lenaka slicznie wygladasz:-)

Strawbelka super ze jestes czyms zajeta. Ja mowie ze sie uda:-) takim osoba jak ty jak najbardziej pisane jest malenstwo. Bo wiem ze bedziesz najlepsza mamusia.

Lux moge zapytac jaki jest sens twojego odejscia jak dalej nas czytasz I lubisz posty dziewczyn?
Dziękuję kochana :-* mam jeszcze taką dziwną reakcję jak patrzę w lustro :eek: takie oooooochh jakie jasne ;) kwestia przyzwyczajenia.

W środę mam wizytę u gina to będzie 9 dni po podaniu pregnylu.Test najwcześniej 12-14 po zastrzyku więc jeszcze mi zostało dużo czasu...
E tam...zleci...Ja jak starałam się na jesieni to przez 2 miesiące wyczekiwałam, czy to aby już. Trzeciego miesiąca zupełnie odpuściłam i zajęłam się przygotowaniami do świąt. W Wigilię zrobiłam test, bo sobie myślę, że jak będę pić to lepiej sprawdzić i ku mojemu zaskoczeniu wyszedł pozytywny.

reklama
W lutym wiedziałam że cykl stracony jeszcze zanim mi lekarka o tym powiedziała,jakoś tak intuicyjnie ;) A teraz cały czas myślę że się udało i już,zobaczymy czy intuicja mnie nie zawiedzie...Gdyby się nie udało to byłoby chyba największe rozczarowanie z cały 20 lat.... :( Nawet to mikro poronienie w listopadzie nie było tak straszne jak myśl o tym że teraz mogłoby się nie udać....

Do góry