reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A to nie jest tak ze inny mógł pęknąć i on sie zapłodnił...?
Mogło tak też być, dlatego lekarz powinien to dokładnie ustalić. Najlepiej to potwierdzić u innego ginekologa dla pewności.
Aczkolwiek moja szwagierka miała torbiel jajnika i mówiła, że testy jej wychodziły pozytywne a w ciąży nie była.

reklama
Pregnyl miałam podany 19ego lutego , byłam u niego kilka razy :( nie nic..zupełnie nie wiem co dalej. Nie wrócę do niego.

Lena ładny kolor ci wyszedł :-) Ja też niedawno z brązu przesyłam na sombre z blondem i Bardzo mi się podoba. Chciałbym całe blond ale Przerażają mnie odrosty w kolorze brązu.

A miałam wam pokazać moja fasolke

Załączniki

• 1457097883112.jpg
    1457097883112.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 74
Lena ładny kolor ci wyszedł :-) Ja też niedawno z brązu przesyłam na sombre z blondem i Bardzo mi się podoba. Chciałbym całe blond ale Przerażają mnie odrosty w kolorze brązu.

A miałam wam pokazać moja fasolke
Dziękuję :-*
Śliczne zdjęcie i jaka już fasolka duża :)

reklama
Byłam u gina. Wyszlam załamana po tym jak mnie potraktował;(.. Z laska zrobił USG,powiedział że za wcześnie na to..no ok..ale po pregnylu zrobił się niby mega duży torbiel..i tyle w temacie..kazał ubrać się i do widzenia:( byłam w takim szoku że nawet nie nawrzeszczalam na niego że tak mnie zbył z tym wszystkim..jestem w szooku bo myslalam że w końcu trafilam na normalnego gina..co ja mam myśleć teraz..skoro zrobił się torbiel to chyba dlatego że pęcherzyk nie pękł..a skoroo nie pękł to skąd te ciągle pozytywne testy..? :(
Izuś a może ten twój ginekolog to idiota... Jeśli masz możliwość to idź do innego,powiedz że podejrzewasz ciąże bo tyle dni po pregnylu testy wychodzą pozytywne. Być może to nie torbiel się zrobił a pęcherzyk ciążowy.

Do góry