Uda się, uda, zobaczysz :-)W lutym wiedziałam że cykl stracony jeszcze zanim mi lekarka o tym powiedziała,jakoś tak intuicyjnie A teraz cały czas myślę że się udało i już,zobaczymy czy intuicja mnie nie zawiedzie...Gdyby się nie udało to byłoby chyba największe rozczarowanie z cały 20 lat.... Nawet to mikro poronienie w listopadzie nie było tak straszne jak myśl o tym że teraz mogłoby się nie udać....
reklama
Ja teŻ myśle że to twoj cykl !!! I pewnie sie udało !!!W lutym wiedziałam że cykl stracony jeszcze zanim mi lekarka o tym powiedziała,jakoś tak intuicyjnie A teraz cały czas myślę że się udało i już,zobaczymy czy intuicja mnie nie zawiedzie...Gdyby się nie udało to byłoby chyba największe rozczarowanie z cały 20 lat.... Nawet to mikro poronienie w listopadzie nie było tak straszne jak myśl o tym że teraz mogłoby się nie udać....
Iza02083
Fanka BB :)
Byłam u gina. Wyszlam załamana po tym jak mnie potraktował;(.. Z laska zrobił USG,powiedział że za wcześnie na to..no ok..ale po pregnylu zrobił się niby mega duży torbiel..i tyle w temacie..kazał ubrać się i do widzenia byłam w takim szoku że nawet nie nawrzeszczalam na niego że tak mnie zbył z tym wszystkim..jestem w szooku bo myslalam że w końcu trafilam na normalnego gina..co ja mam myśleć teraz..skoro zrobił się torbiel to chyba dlatego że pęcherzyk nie pękł..a skoroo nie pękł to skąd te ciągle pozytywne testy..?
lenaka
Izuś bardzo współczuję tej mało przyjemnej wizyty. To Twój stały lekarz czy jakiś nowy-przypadkowy? Straszny buc. I co teraz? Przedstawił jakiś plan?Byłam u gina. Wyszlam załamana po tym jak mnie potraktował;(.. Z laska zrobił USG,powiedział że za wcześnie na to..no ok..ale po pregnylu zrobił się niby mega duży torbiel..i tyle w temacie..kazał ubrać się i do widzenia byłam w takim szoku że nawet nie nawrzeszczalam na niego że tak mnie zbył z tym wszystkim..jestem w szooku bo myslalam że w końcu trafilam na normalnego gina..co ja mam myśleć teraz..skoro zrobił się torbiel to chyba dlatego że pęcherzyk nie pękł..a skoroo nie pękł to skąd te ciągle pozytywne testy..?
Przy torbieli jajnika niestety testy wychodzą pozytywne.Byłam u gina. Wyszlam załamana po tym jak mnie potraktował;(.. Z laska zrobił USG,powiedział że za wcześnie na to..no ok..ale po pregnylu zrobił się niby mega duży torbiel..i tyle w temacie..kazał ubrać się i do widzenia byłam w takim szoku że nawet nie nawrzeszczalam na niego że tak mnie zbył z tym wszystkim..jestem w szooku bo myslalam że w końcu trafilam na normalnego gina..co ja mam myśleć teraz..skoro zrobił się torbiel to chyba dlatego że pęcherzyk nie pękł..a skoroo nie pękł to skąd te ciągle pozytywne testy..?
CzarnaMadzia
Moderatorka
Byłam u gina. Wyszlam załamana po tym jak mnie potraktował;(.. Z laska zrobił USG,powiedział że za wcześnie na to..no ok..ale po pregnylu zrobił się niby mega duży torbiel..i tyle w temacie..kazał ubrać się i do widzenia byłam w takim szoku że nawet nie nawrzeszczalam na niego że tak mnie zbył z tym wszystkim..jestem w szooku bo myslalam że w końcu trafilam na normalnego gina..co ja mam myśleć teraz..skoro zrobił się torbiel to chyba dlatego że pęcherzyk nie pękł..a skoroo nie pękł to skąd te ciągle pozytywne testy..?
A ile czasu minęło od podania pregnylu?
bertha
A to nie jest tak ze inny mógł pęknąć i on sie zapłodnił...?Przy torbieli jajnika niestety testy wychodzą pozytywne.
bertha
a mierzylas o tej samej porze, tym samym termometrem i w tym samym miejscu, a jesli w pochwie czy w tej samej głębokości trzymałam termometr?Dziewczyny pomóżcie ... od tego cyklu mierze temperaturę, zmierzyłam dzisiaj rano 3 razy i za każdym razem była inna ;p i zglupialam mam sobie średnią wyciągnąć czy co? ;p hehe
Ja bym wzięła pierwszy wynik bo zakładam ze im mniej ruchów przed mierzeniem tym dokładniejszy wynik.. Chyba ze któryś z pomiarów był bardziej zgodny z czasem o której zwykle robisz pomiar, a nie ruszałaś sie mocno/ nie wstawałas miedzy pomiarami
reklama
bertha
Współczuje wizytyByłam u gina. Wyszlam załamana po tym jak mnie potraktował;(.. Z laska zrobił USG,powiedział że za wcześnie na to..no ok..ale po pregnylu zrobił się niby mega duży torbiel..i tyle w temacie..kazał ubrać się i do widzenia byłam w takim szoku że nawet nie nawrzeszczalam na niego że tak mnie zbył z tym wszystkim..jestem w szooku bo myslalam że w końcu trafilam na normalnego gina..co ja mam myśleć teraz..skoro zrobił się torbiel to chyba dlatego że pęcherzyk nie pękł..a skoroo nie pękł to skąd te ciągle pozytywne testy..?