reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
No tak, zgoda ... ale ile to można tak ciągnąć ? póty, póki się nowy temat nie znajdzie ?:)
Nessi jeszcze jedno, pamietasz jak ja kiedys byl temat diety...
Ja potrafilam przyznac sie do bledu i przeprosilam Czarna Madzie.
Lux jesli zle ujela swoja wypowiedz mogla to sprostowac i przeprosic dziewczyny ktore urazila, a tego nie zrobila.
Ja bym zaraz wszystko prostowala i przepraszala, jakby ktos zle odczytal moj wpis i poczul sie nim urazony.
Nessi Ty ciagnies temat, wiec odpisuje;)

Kurde powiem Wam,że strasznie się boję jutrzejszej wizyty u gina.Boję się że mimo tylu tabletek,które bardzo źle znoszę,moje jajniki nie wyprodukowały pęcherzyków i jajeczek i znów cykl pójdzie się jeb....Co o tym pomyślę to mi się ryczeć chce.Jeszcze chyba nigdy przez całe 20 lat starań nie miałam takiego stracha że mi cykl ucieknie,nie wiem dlaczego...Może dlatego że za parę dni skończę 41 lat i dopada mnie chandra urodzinowa...

Pyzia i robisz coś sama z tą metodą decoupage ? Bo chyba tak się to pisze ? Strasznie mi się ona podoba, ale powiem Ci, że trzeba być chyba niezwykle opanowaną osobą ... serwetki są tak cienke, że łatwo przerwać, chociaz potem się lakierem maźnie i nic nie widać. Ja dostałam kiedyś pudełko na chusteczki, jest fenomenalne, bardzo podoba mi się trwałość tego ..przez lata nic się nie zmieniło. Nie wiem jak to się ma do szkła.

reklama
Pyzia i robisz coś sama z tą metodą decoupage ? Bo chyba tak się to pisze ? Strasznie mi się ona podoba, ale powiem Ci, że trzeba być chyba niezwykle opanowaną osobą ... serwetki są tak cienke, że łatwo przerwać, chociaz potem się lakierem maźnie i nic nie widać. Ja dostałam kiedyś pudełko na chusteczki, jest fenomenalne, bardzo podoba mi się trwałość tego ..przez lata nic się nie zmieniło. Nie wiem jak to się ma do szkła.
Nessi to jest proste, chusteczki nie dra sie tak latwo. Kiedys sobie tez to robilam w wolnym czasie.

Do góry