reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Wizyta 3 marca. A co do samopoczucia to pękam w szwach, strasznie wilczy mam apetyt, zwłaszcza na ogórki, które mi się już skończyły a zastępuję je szczypiorem :) Chłopaki u dziadków, ale dostawę nowych kwaszonek obiecali dostarczyć. Ból piersi przeogromny, moje cyckonosze 75 B są teraz już za małe. W poniedziałek poszukam czegoś większego. No i sikanie i senność. We wtorek do pracy będe musiała chyba brać te ogórki ze sobą bo mi się po nocach śnią. Wczoraj jadłam je z czekoladą, ale dzisiaj na słodkie mnie mdli. Wedle obliczeń zaczynam 5 tydzień. Wczoraj @ nie przyszła. Strasznie szybko to wszystko się rozwija, czas leci ... i ten apetyt.
O lutealna ... każdy dzień był dla mnie tragiczny. Każdy dzień to była interpretacja temperatury, szyjki, śluzu ... a z wykresu i tak mi nigdy nic nie wynikało. Wiem jak ten czas się dłuży :tak:Jeszcze się cykl nie skończył a Ty mi tu o braku wielkich nadziei piszesz ... chociaż ja też tak zakładałam z góry. Za którymś razem okazało się, że się miło zdziwiłam, czego również Tobie życzę! :)

reklama
Zaopatrz sie w te ogórki kochana, bo padniesz w pracy :) ja cala ciaze jadlam jajecznice z cebula :D w ogole to tylko jadlam. dochodzilo do tego, ze chcialam zasnac wieczorem jak najszybciej, byleby tylko noc predko minela i nastal dzien bo nie moglam sie doczekac sniadania he he :D
jejku 5 tydzień .. mam wrażenie, że wczoraj pisałaś, że nigdy nie zajdziesz :D leci czas, leci ... nim się obejrzysz będziesz już na końcówce albo w ogóle już po. Ilekroć spoglądam na córcie zastanawiam się kiedy minęło tyle lat ... I aż mi szkoda.

Kochana na początku miałam nadzieję. Co miesiąc. Po kilku okresach, negatywnych testach moja cierpliwość zaczynała się kończyć. Mega dużo mnie to kosztowało. Wiele łez wylalam. I powiedziałam DOŚĆ. Gdzieś tam coś się tli ale jednak bez przekonania :) któraś ostatnio napisala, ze w najgorszym wypadku będzie jedynak - zaczęłam do tego podchodzić właśnie w ten sposób. Każdego dnia dziękuję Bogu, ze mam córeczkę. Niektórzy nie mają dzieci wcale ... wtedy pęka serce.

Dzień dobry Dziewczyny :)

Gratuluję zafasolkowanym! ;)

Oj leniwa niedziela się zapowiada, w sumie to tylko do południa, ale później tak raczej nic ciekawego robić nie będę ;p

Wczoraj nawet się wam nie przedstawiłam ;p a więc jeśli chodzi o imię to niech będzie Nuśka ;p mam 24 latka i w styczniu zapadła decyzja o dzidziusiu, póki co mamy 2 cykl starań, chociaż podchodzimy do tego na spokojnie (jeszcze ;p), nie spinamy się i po prostu czekamy kiedy się uda ;)
Chociaż mam nadzieję, że niedługo ;)

Miłej niedzieli Dziewczynki ;)

Padam na twarz po zakupach, kilka szmatek do szafy przybyło, kino zaliczone, synuś zadowolony, obiad zjedzony na mieście, więc gary czyste w domu :D wino na wieczór się chłodzi, trzeba się odstresowac po fazie lutealnej :-D u nas dziś wiosna, cudna pogoda i myślę że spacer wskazany :)

Padam na twarz po zakupach, kilka szmatek do szafy przybyło, kino zaliczone, synuś zadowolony, obiad zjedzony na mieście, więc gary czyste w domu :D wino na wieczór się chłodzi, trzeba się odstresowac po fazie lutealnej :-D u nas dziś wiosna, cudna pogoda i myślę że spacer wskazany :)
Co kupilas? Pochwal sie;)

Co tam jak mija niedziela !
ImageUploadedByForum BabyBoom1456679182.517880.jpg

Ja to dzisiaj się objadłam że zaraz pęknę ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456679182.517880.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456679182.517880.jpg
    318,3 KB · Wyświetleń: 277
reklama
Hej, poddaje sie w tym cyklu, temperatura mi spadla zamiast byc wysoko I sie już drugi dzień nie podniosla. Nic już nie wiem.
Wczoraj nie moglam sie rozgrzac, cala noc mi bylo zimno a potem jak sie spocilam to posciel wyzymac mozna bylo.
Dzis ogarnelismy stare mieszkanko I już wszystko mamy w nowym. Ale nie mozemy znalezc sztucow!

Do góry