reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Wizyta 3 marca. A co do samopoczucia to pękam w szwach, strasznie wilczy mam apetyt, zwłaszcza na ogórki, które mi się już skończyły a zastępuję je szczypiorem :) Chłopaki u dziadków, ale dostawę nowych kwaszonek obiecali dostarczyć. Ból piersi przeogromny, moje cyckonosze 75 B są teraz już za małe. W poniedziałek poszukam czegoś większego. No i sikanie i senność. We wtorek do pracy będe musiała chyba brać te ogórki ze sobą bo mi się po nocach śnią. Wczoraj jadłam je z czekoladą, ale dzisiaj na słodkie mnie mdli. Wedle obliczeń zaczynam 5 tydzień. Wczoraj @ nie przyszła. Strasznie szybko to wszystko się rozwija, czas leci ... i ten apetyt.
O lutealna ... każdy dzień był dla mnie tragiczny. Każdy dzień to była interpretacja temperatury, szyjki, śluzu ... a z wykresu i tak mi nigdy nic nie wynikało. Wiem jak ten czas się dłuży :tak:Jeszcze się cykl nie skończył a Ty mi tu o braku wielkich nadziei piszesz ... chociaż ja też tak zakładałam z góry. Za którymś razem okazało się, że się miło zdziwiłam, czego również Tobie życzę! :)

reklama
Zaopatrz sie w te ogórki kochana, bo padniesz w pracy :) ja cala ciaze jadlam jajecznice z cebula :D w ogole to tylko jadlam. dochodzilo do tego, ze chcialam zasnac wieczorem jak najszybciej, byleby tylko noc predko minela i nastal dzien bo nie moglam sie doczekac sniadania he he :D
jejku 5 tydzień .. mam wrażenie, że wczoraj pisałaś, że nigdy nie zajdziesz :D leci czas, leci ... nim się obejrzysz będziesz już na końcówce albo w ogóle już po. Ilekroć spoglądam na córcie zastanawiam się kiedy minęło tyle lat ... I aż mi szkoda.

Kochana na początku miałam nadzieję. Co miesiąc. Po kilku okresach, negatywnych testach moja cierpliwość zaczynała się kończyć. Mega dużo mnie to kosztowało. Wiele łez wylalam. I powiedziałam DOŚĆ. Gdzieś tam coś się tli ale jednak bez przekonania :) któraś ostatnio napisala, ze w najgorszym wypadku będzie jedynak - zaczęłam do tego podchodzić właśnie w ten sposób. Każdego dnia dziękuję Bogu, ze mam córeczkę. Niektórzy nie mają dzieci wcale ... wtedy pęka serce.

Dzień dobry Dziewczyny :)

Gratuluję zafasolkowanym! ;)

Oj leniwa niedziela się zapowiada, w sumie to tylko do południa, ale później tak raczej nic ciekawego robić nie będę ;p

Wczoraj nawet się wam nie przedstawiłam ;p a więc jeśli chodzi o imię to niech będzie Nuśka ;p mam 24 latka i w styczniu zapadła decyzja o dzidziusiu, póki co mamy 2 cykl starań, chociaż podchodzimy do tego na spokojnie (jeszcze ;p), nie spinamy się i po prostu czekamy kiedy się uda ;)
Chociaż mam nadzieję, że niedługo ;)

Miłej niedzieli Dziewczynki ;)

Padam na twarz po zakupach, kilka szmatek do szafy przybyło, kino zaliczone, synuś zadowolony, obiad zjedzony na mieście, więc gary czyste w domu :D wino na wieczór się chłodzi, trzeba się odstresowac po fazie lutealnej :-D u nas dziś wiosna, cudna pogoda i myślę że spacer wskazany :)

Padam na twarz po zakupach, kilka szmatek do szafy przybyło, kino zaliczone, synuś zadowolony, obiad zjedzony na mieście, więc gary czyste w domu :D wino na wieczór się chłodzi, trzeba się odstresowac po fazie lutealnej :-D u nas dziś wiosna, cudna pogoda i myślę że spacer wskazany :)
Co kupilas? Pochwal sie;)

Co tam jak mija niedziela !
ImageUploadedByForum BabyBoom1456679182.517880.jpg

Ja to dzisiaj się objadłam że zaraz pęknę ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456679182.517880.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456679182.517880.jpg
    318,3 KB · Wyświetleń: 273
reklama
Hej, poddaje sie w tym cyklu, temperatura mi spadla zamiast byc wysoko I sie już drugi dzień nie podniosla. Nic już nie wiem.
Wczoraj nie moglam sie rozgrzac, cala noc mi bylo zimno a potem jak sie spocilam to posciel wyzymac mozna bylo.
Dzis ogarnelismy stare mieszkanko I już wszystko mamy w nowym. Ale nie mozemy znalezc sztucow!

Do góry