reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

no widze, ze moje zdanie sie nie liczy, bo ktos wie lepiej ode mnie czy mam pracowac czy nie, dobra laski ja spadam, nie mam sily na ta zbedna dyskusje..paaa dzieki za wszystko

Lux jak ktoś miał inne poglądy niż Ty, to nie patrzyłaś na słowa. Leciałaś na grubasa.
Teraz jak ktoś wypowiedział swoją opinie na Twój temat, obrażasz się. Infantylne to strasznie...

reklama
no widze, ze moje zdanie sie nie liczy, bo ktos wie lepiej ode mnie czy mam pracowac czy nie, dobra laski ja spadam, nie mam sily na ta zbedna dyskusje..paaa dzieki za wszystko
Lux to Ty obrazilas dziewczyny nazywajac je "Tylko matkami latajacymi z wozkami".Nie dziwie sie czemu tak zareagowaly, bo jakbym byla jedna z nich to tez bym poczula sie urazona i zaraz bym Ci wysmarowala takiego posta, ze az by Ci w piety poszlo.
Nie wiem dlaczego odchodzis, bo to Ty pierwsza je obrazilas, a one sie tylko bronily.

@Luxuorius no daj spokój. Nie ma się o co sprzeczac. Każda wyraziła swoje zdanie w sposob kulturalny. Uważam, ze nie padły zbyt obraźliwe słowa, posty by stąd uciekać i nas zostawiać ... No daj ze spokój Lux.

Strawbelka dziekuje :-)
Zycze ci niunia zebys tez byla.mama. I wierze ze.najpozniej w kwietniu bedziesz cieszyla sie dwoma kreseczkami. A pozniej zostaniesz najlepsza.mama na swiecie

1316189650_by_remikw_600.jpg

Załączniki

• 1316189650_by_remikw_600.jpg
    1316189650_by_remikw_600.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 192
Ja jestem mamą siedzącą w domu 2 lata z dzieckiem,nie raz MAM DOŚĆ, spróbowaliśmy dać małego do żłobka, ale nie mogłam znaleź pracy, żeby go zdążyć odbierać, szybko zrezygnowaliśmy, ale dzięki tej przerwie tak bardzo doceniłam ten czas z nim, odpoczęłam chwilę, zatęskniłam ogromnie, teraz nie wyobrażam sobie goznowu gdzieś 'oddać', ale bolą mnie słowa, że jestem tylko matką, albo świży przykład jak przy dwulatku zrobiłam zupę, drugie danie i ciasto,wysprzątałam i zaprosiłam siostrę, a kiedy mąż się zachwycał szwagier rzucił"siedzi w domu to robi" ... cieszę się że mąż mnie bardzo docenia, nie wymaga codziennie obiadków, posprzątanego domu, zabiera synka żebym miała czas ttylko dla siebie i czas na nabranie siły i cierpliwości do naszego niesfornego dwulatka :)

reklama
Do góry