aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Hej dziewczyny, właśnie zaczynam panikowac. Kolwga A. Z pracy obiecal przyjechac vanem I pomoc przy przeprowadzce a dzis nam napisal ze tylko 2h ma a do tego już 30 minut sie spoznia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uu u nas z trzech godzin zrobilo sie 10, wiec wspolczuje, zalezy jak duzo macie do przewiezieniaHej dziewczyny, właśnie zaczynam panikowac. Kolwga A. Z pracy obiecal przyjechac vanem I pomoc przy przeprowadzce a dzis nam napisal ze tylko 2h ma a do tego już 30 minut sie spoznia.
Nie działa mi linkMam nadzieję,że nie zrobię przykrości nikomu jak wrzucę ten filmik...To narodziny dziewczynki w worku owodniowym,jak dla mnie cudowny widok...
Link do: Już tutaj, ale jeszcze tam... Narodziny w worku owodniowym [WIDEO]
Wpisz sobie w wyszukiwarkę : Już tutaj a jeszcze tam narodziny w worku owodniowymNie działa mi link
Ojej... Wspolczuje.Hej dziewczyny, właśnie zaczynam panikowac. Kolwga A. Z pracy obiecal przyjechac vanem I pomoc przy przeprowadzce a dzis nam napisal ze tylko 2h ma a do tego już 30 minut sie spoznia.
Znalazłam ekstraWpisz sobie w wyszukiwarkę : Już tutaj a jeszcze tam narodziny w worku owodniowym
powinien wyskoczyć ci link.
Hejka, od jakiegoś czasu podczytuje wasze forum i tak jakoś dzisiaj rano stwierdziłam, że chętnie się do was dołączę mogę?
ja nie moge se pozwolic by az trzy lata byc z dzieckiem, nie damy rady zyc z Tomka pensji, musza byc dwie pensje, zwlaszcza, ze mamy rozne miesiace, nieraz az o 800zl sie wyplaty roznia z poprzednim miesiacem, np ten jest ciezszy, bo mamy mniej kasy, zalezy od miesiaca...poza tym ja nie wysiedze z dzieckiem trzech lat, nie wiem czy rok wysiedze hehe, lubie swoja prace,choc wracam zmeczona i nie chce mi sie nic, nie wyobrazam sobie siedzenia w domu, na glowe bym dostala, musze byc miedzy ludzmi, jade w poniedzialek na szkolenie i sie doczekac nie moge, nowosci poznam i nowych ludzi, takie cos motywuje