anik.
Mama Krzysia :)
Liczyłam, że u nas choć 4 lata różnicy będą... nie udało się.
Ale jak to mówią - chcesz rozmieszyc Pana Boga? Powiedz mu, ze masz plany...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie pomagałam sobie, ja zwyczajnie odpuściłam.Straw poukłada
Nessi na telefonie nie widze ;( a to juz faktycznie spora różnica i 4 lata nic , dziwne faktycznie , a jakoś pomagała sobie w tym cyklu? Super cieszę sie
Berta w Pt 7,8 , wt 105 , czw 230 wiec rośnie a to taki początek początek
Liczyłam, że u nas choć 4 lata różnicy będą... nie udało się.
ja mowilam, ze chce trzy lata roznicy, to ktore stracilam mialoby poltora roku i pewnie zaczynalabym myslec o staraniach o kolejneDzień dobry
Melduję się z domu z kawą
smutki mi już przeszły z powodu mojej pracy. Jak mają mnie zwolnić to i tak mnie zwolnią. Nic nie dzieje się bez przyczyny mąż mnie wspiera, będzie dobrze. Musi być.
Córcia ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Mega szybko się rozwinęło ... do poniedziałku jestem w domu i wracam do pracy. Mezulo będzie chyba kombinowal jakieś wolne co by ją przytrzymać jeszcze w domu.
@NeSSi moje gratulacje ! Czekałam na tą Twoją betę jak na zbawienie nawet nie wiesz jak się cieszę :*
Dajesz synusia do szkoły? Ja moja zostawiam. Pójdzie jako 7 latek.!
@Luxuorius hej
U nas też będzie duża różnica wieku .. wcześniej nie myślałam o drugim dziecku i teraz chyba zaczynam żałować. Za 5 miesięcy młoda kończy 6 lat a ciąży ani widu ani slychu
sajgon w pracy jest...w poniedzialek jade do Poznania na szkolenieShiira
Ja swojego zostawić w zerówce już nie mogę, bo już był droczony .. zabrakło mu niestety 3 dni do stycznia, więc nic więcej zrobić dla Niego nie mogę.
Współczuję choroby, nie macie inhalacji ? Nam bardzo pomagała, nallepiej abyś poprosiła pediatrę o Pulmicort, zapobiega właśnie przekształcaniu infekcji kataralnych w zapalenie oskrzeli. Tylko to sterd jest. Ale chyba lepiej steryd niż antybiotyk. Zdrówka dla Was ...
Z pracą współczuję, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu prawda ? Wierzę, że bedzie dobrze, ... na wszystko przyjdzie pora. Trzymam kciuki!
Luxuorius
Luxia - Oby spobota była przyjemniejsza od piątku!