reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Straw poukłada :)

Nessi na telefonie nie widze ;( a to juz faktycznie spora różnica i 4 lata nic , dziwne faktycznie , a jakoś pomagała sobie w tym cyklu? Super cieszę sie ;)

Berta w Pt 7,8 , wt 105 , czw 230 wiec rośnie a to taki początek początek :)
Nic nie pomagałam sobie, ja zwyczajnie odpuściłam.

Liczyłam, że u nas choć 4 lata różnicy będą... nie udało się.
Ale jak to mówią - chcesz rozmieszyc Pana Boga? Powiedz mu, ze masz plany...

U mnie będzie 7 lat róznicy, a między mną a moim bratem już prawie 10. Na pewne rzeczy nie mamy wpływu. Moja mama pomiędzy mną a bratem była w ciązy, ale poroniła, kiedy zmarła jej mama. W tamtych czasach samemu się myło i ubierało zmarłego. Moja mama nie wiedziała, że jest w ciąży ..bardzo przeżywała chorobę swojej mamy, dlatego myślała, że nie ma okresu z nerw zwyczajnie.
Na pewne rzeczy nie mamy w góle wpływu.

Dzień dobry :)

Melduję się z domu z kawą :)
smutki mi już przeszły z powodu mojej pracy. Jak mają mnie zwolnić to i tak mnie zwolnią. Nic nie dzieje się bez przyczyny :) mąż mnie wspiera, będzie dobrze. Musi być.
Córcia ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Mega szybko się rozwinęło ... do poniedziałku jestem w domu i wracam do pracy. Mezulo będzie chyba kombinowal jakieś wolne co by ją przytrzymać jeszcze w domu.

@NeSSi moje gratulacje ! Czekałam na tą Twoją betę jak na zbawienie :D nawet nie wiesz jak się cieszę :*
Dajesz synusia do szkoły? Ja moja zostawiam. Pójdzie jako 7 latek.!

@Luxuorius hej :)

U nas też będzie duża różnica wieku .. wcześniej nie myślałam o drugim dziecku i teraz chyba zaczynam żałować. Za 5 miesięcy młoda kończy 6 lat a ciąży ani widu ani slychu :)

Dzień dobry :)

Melduję się z domu z kawą :)
smutki mi już przeszły z powodu mojej pracy. Jak mają mnie zwolnić to i tak mnie zwolnią. Nic nie dzieje się bez przyczyny :) mąż mnie wspiera, będzie dobrze. Musi być.
Córcia ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Mega szybko się rozwinęło ... do poniedziałku jestem w domu i wracam do pracy. Mezulo będzie chyba kombinowal jakieś wolne co by ją przytrzymać jeszcze w domu.

@NeSSi moje gratulacje ! Czekałam na tą Twoją betę jak na zbawienie :D nawet nie wiesz jak się cieszę :*
Dajesz synusia do szkoły? Ja moja zostawiam. Pójdzie jako 7 latek.!

@Luxuorius hej :)

U nas też będzie duża różnica wieku .. wcześniej nie myślałam o drugim dziecku i teraz chyba zaczynam żałować. Za 5 miesięcy młoda kończy 6 lat a ciąży ani widu ani slychu :)
ja mowilam, ze chce trzy lata roznicy, to ktore stracilam mialoby poltora roku i pewnie zaczynalabym myslec o staraniach o kolejne

Shiira
Ja swojego zostawić w zerówce już nie mogę, bo już był droczony .. zabrakło mu niestety 3 dni do stycznia, więc nic więcej zrobić dla Niego nie mogę.
Współczuję choroby, nie macie inhalacji ? Nam bardzo pomagała, nallepiej abyś poprosiła pediatrę o Pulmicort, zapobiega właśnie przekształcaniu infekcji kataralnych w zapalenie oskrzeli. Tylko to sterd jest. Ale chyba lepiej steryd niż antybiotyk. Zdrówka dla Was ...
Z pracą współczuję, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu prawda ? Wierzę, że bedzie dobrze, ... na wszystko przyjdzie pora. Trzymam kciuki!

Luxuorius
Luxia - Oby sobota była przyjemniejsza od piątku!

Ostatnia edycja:
Shiira
Ja swojego zostawić w zerówce już nie mogę, bo już był droczony .. zabrakło mu niestety 3 dni do stycznia, więc nic więcej zrobić dla Niego nie mogę.
Współczuję choroby, nie macie inhalacji ? Nam bardzo pomagała, nallepiej abyś poprosiła pediatrę o Pulmicort, zapobiega właśnie przekształcaniu infekcji kataralnych w zapalenie oskrzeli. Tylko to sterd jest. Ale chyba lepiej steryd niż antybiotyk. Zdrówka dla Was ...
Z pracą współczuję, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu prawda ? Wierzę, że bedzie dobrze, ... na wszystko przyjdzie pora. Trzymam kciuki!

Luxuorius
Luxia - Oby spobota była przyjemniejsza od piątku!
sajgon w pracy jest...w poniedzialek jade do Poznania na szkolenie :biggrin2:

Hejka, od jakiegoś czasu podczytuje wasze forum i tak jakoś dzisiaj rano stwierdziłam, że chętnie się do was dołączę ;) mogę? ;)

reklama
@Luxuorius przyznam się, że nigdy nie myślałam o rodzenstwie dla córki. Nie wiem dlaczego. .. nasza sytuacja finansowo-mieszkaniowa nawet nam na to nie pozwala. Cieszyłam się, że mam córkę. Gdy wszystko zaczęło się układać, a mloda zaczęła 5 rok życia zaczęła pytać o siostrę lub brata. To dało mi do myślenia. Powrocil instynkt i chęć posiadania drugiego dziecka. Póki co na checiach się kończy ;)

@NeSSi to synus ma 6 czy 7 lat? Ja mojej na szczęście odraczac nie muszę z czego ogromnie się ciesze :)
Inhalacje robimy raz z dziennie z pulmicortu + 4 dni antybiotyk. Gdyby Pani doktor wczesniej na to wpadla na tchawicy by się skończyło. A zalecila neosine i inne syropki, które nie pomogły a pogorszyly sytuację.

Do góry