reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja siedzę i wyję, nie wiem co ja mam zrobić . to umowa na zastępstwo. Mój K chce żebym nic nie mówiła. Ja nie umiem tak, jestem jak Strawbelka, ja zawsze prawdę musze powiedzieć. Z drugiej strony jak dostanę @ w sobotę a powiem mu w piątek i mi podziekuje za pracę, będę na lodzie. Jak nie powiem to powie, że go oszukałam, żerując na świadczenia i darmową kasę.
Nic tylko wyję, oczy mam jak brzoskwinie. Jutro na 8:00 mam być na badaniach , część dokumentów już podpisałam... cała się trzęsę nie wiem hormony mi na łeb chyba walą ..

Dziekuje za pomysl, napewno kupie. Obie z moja Oliwka je uwielbiamy. A jesz ze skorka czy bez skorki?

Ja jem ze skórką, często nie chce mi się ich obierac :)

Ja siedzę i wyję, nie wiem co ja mam zrobić . to umowa na zastępstwo. Mój K chce żebym nic nie mówiła. Ja nie umiem tak, jestem jak Strawbelka, ja zawsze prawdę musze powiedzieć. Z drugiej strony jak dostanę @ w sobotę a powiem mu w piątek i mi podziekuje za pracę, będę na lodzie. Jak nie powiem to powie, że go oszukałam, żerując na świadczenia i darmową kasę.
Nic tylko wyję, oczy mam jak brzoskwinie. Jutro na 8:00 mam być na badaniach , część dokumentów już podpisałam... cała się trzęsę nie wiem hormony mi na łeb chyba walą ..

Ja bym poczekała i nic jeszcze nie mówiła

Rozumiem :) nie wiem .. jak dopiero co podpisujesz umowe to bym.nie mowila. Moja szefowa wiedziala od razu, ale to calkiem inna sytuacja :)

Nessi nie miej skrupułów czasem ludzie z którymi pracujesz wiele lat potrafią zachować sie nielojalnie a uwierz mi jak sie przyznasz to nikt Ci za to nie bedzie płacił przez cała ciaze :) wez to na chłodno i realnie

reklama
Do góry