reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nessi zaciskam kciuki :) widac widC !!:) gratulacje :))
Nessi zaczęłaś myślec o czymś innym :) czasem blokada jest w nas - ja tak samo miałam z 1 ciąża :)

Anik oddadzą oddadzą :**** tulę mocno !

Agnesis zAciskam kciuki :) mi beta wychodzi a testu nie wiec spoko :)

Aniay oby to tylko przeprosty były !

Bertha a co u Ciebie ?

Sykl staran ? 4 lata sie staraliśmy ... W ogóle to do mnie jakaś abstrakcja .. Bo ten cykl byl stratny od samego poczatku ... Mój K miał pewne problemy ze ,, sprzętem,, nawet nie wiem kiedy, co i jak ...nie mam zupelnie żadnych dolegliwości ...oprócz tego plemienia wczoraj, 2 dni wczesniej dzwigalam ,z K meble ... W zyciu bym nie pomyślała, ze w ciąży jestem. Wczoraj jak zobaczylam te plamki na bieliźnie ...myslalam ze @ wczesniej przyszla .. Dzisiaj patrzę a na wkladce nic nie ma... Zrobiłam siku.. Wypilam kawę i polecialam po testy. Siknelam i wyszlo j/w. Jutro powinna być ciemna z rana ..Mój K nie. Daje wiary zupełnie .. Nie dziwie mu sie bo mam tak samo
Nessi super !!!! Gratulacje !!!!
A ktory to dzień cyklu ?

Mam jeszcze w domu test więc zobaczymy czy @ przyjdzie ;) ale łamać się nie będę :D

Poczekaj jeszcze do terminu @. Nie wszystkim wychodzi przed. Trzymam kciuki.

NeSSi może od tego dźwignia ci ta krew się pojawiła. Teraz się oszczędzaj i wielkie gratulacje są piękne kreski :-) :-*
Bardzo możliwe, mieliśmy trochę gratów do przenoszenia - nie przesuwania.
Teraz mam rozciąglwy śluz z paseczkami różowymi .. jak na zagniezdżenie normalnie. Ale co mam robić przed terminem @ .. nie mam dupka ... trzeba czekać i mieć nadzieję.
Jutro mam jeszcze badania u laryngologa i z medycyny pracy. Umowę będę miała najpierw na 4 miesiące. Nie powiem chyba mu o ciąży, w sumie to nic pewnego z nią jeszcze. Najwyżej za 4 miesiące nie przedłużę umowy.
Nie wiem co mam zrobić,... patowa sytuacja.
Gratuluje zafasolkowanym!

Bylam na konsultacji z pediatra zeby obejrzal oliwke.
Mloda napewno nie ma anemii, ale ma nadruchliwosc stawow. Tzn wyginaja sie wiecej niz powinny I stad bol. Prawdopodobnie to tylko to ale bedzie miala badania genetyczne pod katem jakiejs genetycznej choroby w ktorej taka nadruchliwosc sie pojawia.
Czeka nas fizjoterapia I wzmacnianie miesni.

Przykro mi kochana, mi zawsze łamie się serce na każde chorujące dziecko ... każda z Nas by wzieła to na siebie byle dziecko nie cierpiało. Trzymam kciuki za rehabilitację. Dobrze, że wiecie o tym teraz zanim zakończył się wzrost kośćca ... można jeszcze wiele zdziałać ...Będzie dobrze.

łłłooo jeny 4 lata?
Nessi dajesz nam wiarę
Bardzo bardzo się ciesze
a leczyłas się

Robiłam tylko badania hormonalne, 3 marca mieliśmy opracować dalszą strategię badań.

@Luxuorius zmniejszają nam sklep. A co za tym idzie muszą zmniejszyć liczbę osób tam pracujących .. eh. Żyć się odechciewa. Kredyt na głowie. Kupa wydatków. Jak jeszcze robotę stracę to normalnie nie wiem ... zalamka. I plany o rodzenstwie dla córeczki pójdą do kosza ...

Kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie, wiem co czujesz i przeżywasz. Będę trzymać kciuki i za pracę i za dzidziusia. Masz we mnie wsparcie słoneczko chociażby się waliło i paliło.

Ruda
- zupkę ? Mam krupnik :)

reklama
Do góry