reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nessi zaciskam kciuki :) widac widC !!:) gratulacje :))
Nessi zaczęłaś myślec o czymś innym :) czasem blokada jest w nas - ja tak samo miałam z 1 ciąża :)

Anik oddadzą oddadzą :**** tulę mocno !

Agnesis zAciskam kciuki :) mi beta wychodzi a testu nie wiec spoko :)

Aniay oby to tylko przeprosty były !

Bertha a co u Ciebie ?

Sykl staran ? 4 lata sie staraliśmy ... W ogóle to do mnie jakaś abstrakcja .. Bo ten cykl byl stratny od samego poczatku ... Mój K miał pewne problemy ze ,, sprzętem,, nawet nie wiem kiedy, co i jak ...nie mam zupelnie żadnych dolegliwości ...oprócz tego plemienia wczoraj, 2 dni wczesniej dzwigalam ,z K meble ... W zyciu bym nie pomyślała, ze w ciąży jestem. Wczoraj jak zobaczylam te plamki na bieliźnie ...myslalam ze @ wczesniej przyszla .. Dzisiaj patrzę a na wkladce nic nie ma... Zrobiłam siku.. Wypilam kawę i polecialam po testy. Siknelam i wyszlo j/w. Jutro powinna być ciemna z rana ..Mój K nie. Daje wiary zupełnie .. Nie dziwie mu sie bo mam tak samo
Nessi super !!!! Gratulacje !!!!
A ktory to dzień cyklu ?

Mam jeszcze w domu test więc zobaczymy czy @ przyjdzie ;) ale łamać się nie będę :D

Poczekaj jeszcze do terminu @. Nie wszystkim wychodzi przed. Trzymam kciuki.

NeSSi może od tego dźwignia ci ta krew się pojawiła. Teraz się oszczędzaj i wielkie gratulacje są piękne kreski :-) :-*
Bardzo możliwe, mieliśmy trochę gratów do przenoszenia - nie przesuwania.
Teraz mam rozciąglwy śluz z paseczkami różowymi .. jak na zagniezdżenie normalnie. Ale co mam robić przed terminem @ .. nie mam dupka ... trzeba czekać i mieć nadzieję.
Jutro mam jeszcze badania u laryngologa i z medycyny pracy. Umowę będę miała najpierw na 4 miesiące. Nie powiem chyba mu o ciąży, w sumie to nic pewnego z nią jeszcze. Najwyżej za 4 miesiące nie przedłużę umowy.
Nie wiem co mam zrobić,... patowa sytuacja.
Gratuluje zafasolkowanym!

Bylam na konsultacji z pediatra zeby obejrzal oliwke.
Mloda napewno nie ma anemii, ale ma nadruchliwosc stawow. Tzn wyginaja sie wiecej niz powinny I stad bol. Prawdopodobnie to tylko to ale bedzie miala badania genetyczne pod katem jakiejs genetycznej choroby w ktorej taka nadruchliwosc sie pojawia.
Czeka nas fizjoterapia I wzmacnianie miesni.

Przykro mi kochana, mi zawsze łamie się serce na każde chorujące dziecko ... każda z Nas by wzieła to na siebie byle dziecko nie cierpiało. Trzymam kciuki za rehabilitację. Dobrze, że wiecie o tym teraz zanim zakończył się wzrost kośćca ... można jeszcze wiele zdziałać ...Będzie dobrze.

łłłooo jeny 4 lata?
Nessi dajesz nam wiarę
Bardzo bardzo się ciesze
a leczyłas się

Robiłam tylko badania hormonalne, 3 marca mieliśmy opracować dalszą strategię badań.

@Luxuorius zmniejszają nam sklep. A co za tym idzie muszą zmniejszyć liczbę osób tam pracujących .. eh. Żyć się odechciewa. Kredyt na głowie. Kupa wydatków. Jak jeszcze robotę stracę to normalnie nie wiem ... zalamka. I plany o rodzenstwie dla córeczki pójdą do kosza ...

Kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie, wiem co czujesz i przeżywasz. Będę trzymać kciuki i za pracę i za dzidziusia. Masz we mnie wsparcie słoneczko chociażby się waliło i paliło.

Ruda
- zupkę ? Mam krupnik :)

reklama
Do góry